Вхід | Реєстрація

Рятувальники роз’яснюють правила пожежної безпеки на виборчих дільницях

Рятувальники роз’яснюють правила пожежної безпеки на виборчих дільницях

Незабаром вибори до верховної Ради України, важливо не забути про те, що на виборчих дільницях буде велике скупчення людей та ймовірність виникнення пожеж. Потрібно уважно поставитися до правил пожежної безпеки, від яких залежить безпека не тільки документації загальнодержавного значення, а й життя громадян України.

Працівниками МНС області проводять роз’яснювальну роботу з працівниками об’єктів, де будуть розташовуватися виборчі дільниці. Особлива увага приділяється шляхам евакуації, системам автоматичного протипожежного захисту, джерелам зовнішнього протипожежного водопостачання, наявності та справності первинних засобів пожежегасіння, справністю електромережі тощо. З головами, членами виборчих комісій та з обслуговуючим персоналом, який буде задіяний під час виборів рятувальники проводять додаткові інструктажі з питань пожежної безпеки, а також розповідають та показують як правильно користуватися вогнегасниками.

З метою більшого контролю за протипожежним станом на дільницях будуть чергувати працівники підрозділів МНС області.


Автор: ТУМНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2012, 10:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації