Вхід | Реєстрація

Виконком сказав «Так» громадським оплачуваним роботам у 2010 році

З метою надання додаткової соціальної підтримки та забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які шукають роботу, 21 грудня виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення «Про організацію оплачуваних громадських робіт у 2010 році в місті Кременчуці».
Відповідно до цього рішення Автозаводська та Крюківська районні ради, підприємства, установи, організації нашого мають організувати оплачувані громадські роботи у 2010 році за участі Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, який, в свою чергу, повинен активізувати роботу щодо забезпечення тимчасової зайнятості громадян, передусім зареєстрованих, як безробітних, учнівської та студентської молоді у вільний від роботи час та під час літніх канікул. Управління житлово-комунального господарства розширить обсяги робіт з благоустрою міста, прибирання територій вулиць, парків, скверів, пляжів, прибережної зони р. Дніпро. Сухий Кагарлик, місць поховання загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни, меморіальних комплексів.
Крім того, виконком рекомендував керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності організовувати у разі потреби оплачувані роботи для осіб, які шукають роботу за рахунок власних коштів.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 13:53 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації