Вхід | Реєстрація

Як язик до Києва довів

Як язик до Києва довів

Завдяки постійним зверненням небайдужих жителів Кобеляк, у райцентрі почали ремонтувати вулицю Фрунзе.

Як відомо, по цій вулиці у Кобеляках постійно здійснюється рух великовагового транзитного автотранспорту. У результаті величезні фури ущент руйнують дорожнє покриття. За останні десять років багатостраждальну вулицю Фрунзе ремонтували вже кілька разів. Та чи то асфальт шляховики кладуть неякісний, чи ваги фур не витримують жодні технології, але минає 2-3 роки і дорожнє покриття знову і знову потребує ремонту.

Кілька місяців тому група мешканців Кобеляк написала чергове звернення до влади про жалюдний стан кобеляцької дороги. Цього разу скарга дійшла аж до Кабінету Міністрів України. У кінці-кінців було прийнято рішення про фінансування чергового капітального ремонту вулиці Фрунзе. Цього разу шляховики працюватимуть «від мосту до мосту». Тобто дорожнє покриття перестелятимуть і на вулицях Шевченка та Червоноармійській. На це з державного бюджету виділені кілька мільйонів гривень. На жаль, учергове асфальтні роботи в Кобеляках розпочинаються в кінці жовтня, тобто в період дощів і холодів. Як це позначиться на якості асфальту — покаже час. Між тим, жителі райцентру планують у подальшому постійно нагадувати владі про необхідність будівництва об’їзної дороги для руху великовагового вантажного транспорту.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2012, 15:31 | Кобеляки | Суспільство
1. Олексій / 2 листопада 2012, 21:46
Вчора на Стародніпропетровській асфальт засипали прямо в величезну калюжу)))
Як думаєте до слідуючого року його хватить???)))
2. Ще один пішохід / 6 листопада 2012, 00:37
Ісип не ходить на гору по лівій стороні ЦЕНТРАЛЬНОЇ вул.Шевченка,від вул.Касьяна до площі Перемоги(до готелю "Ворскла")вже мабуть років 18 чи скільки він там мером "працює" зате вспів побувати ледве не в пів світі.Все ніяк досвід не перейме як там люди живуть.А ви такі запитання задаєте, в нас он на носі стройка басейн ,поле футбольне нам не до того,які тротуари,які туалети.Гномів поставив у парку і все ОК.
3. Чудо Юдо / 6 листопада 2012, 11:00
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
4. Ще один пішохід пише:
«Ісип не ходить на гору по лівій стороні ЦЕНТРАЛЬНОЇ вул.Шевченка,від вул.Касьяна до площі Перемоги(до готелю "Ворскла")вже мабуть років 18 чи скільки він там мером "працює" зате вспів побувати ледве не в пів світі»

А Ісип тут яким боком? Він що, будівництвом доріг у Кобеляках завідує і розподіляє бюджет на них?

5. New York пише:
«сі прекрасно розуміють, чому дороги України роблять і ремонтують через жопу.»

На новопостеленій Фрунзе уже видно де буде прокатана колія. Думаю навесні вже знову можна буде спотикатися, переходячи дорогу. На Стародніпропетровській не асфальт поклали, а кізяки якісь - той "асфальт" під ногами чути як шевелиться - так просто насипали залишків, ляпнули смоли 100 грам на метр квадратний і все. Розкришиться ще до весни.
За 2 тижня стеління асфальту ні разу не вийшли у суху погоду. Все в калюжі клали. Молодці: чиновнички заробляють на гімноасфальті - цей рік частку урвали, наступного року новий стелити треба вже буде - ще урвуть, а працівники кладуть його тільки в найгіршу погоду, щоб за галімі умови праці доплачували (чим чиновничкам ще більш спрощують спосіб заробітку).
Все схвачено і йде по накатаній системі :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації