Вхід | Реєстрація

В обласній прокуратурі пройшла нарада з питань щодо дотримання законодавства

23-го грудня в приміщенні обласної прокуратури була проведена міжвідомча нарада з керівниками міських управлінь та райвідділів Головного управління МНС України Полтавської області з питань додержання вимог КУпАП, Закону України «Про пожежну безпеку» в діяльності територіальних img_1593_1органів МНС України в Полтавській області в частині повноти та своєчасності застосування заходів адміністративного примусу.
На ній виступив 1-й заступник прокурора Полтавської області Олег Кириченко, який звернув увагу на необхідність контролю за дотриманням законності при застосуванні прав наданих органам державного пожежного нагляду та інспекції ЦЗ та ТБ. Також наголосив щодо тісних взаємовідносин органів МНС та прокуратури при виконанні службових обов’язків. Начальник Головного управління МНС України в Полтавській області генерал-майор служби цивільного захисту Андріан Орліковський під час доповіді зазначив, що здійснення наглядово-профілактичної діяльності є одним з пріоритетних напрямків в роботі Головного управління МНС України в Полтавській області та підпорядкованих підрозділів. З метою її забезпечення регулярно вживаються відповідні організаційні та практичні заходи.

Автор: Центр пропаганди ГУМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 13:59 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації