Вхід | Реєстрація

Говорять діти

Все менше днів залишається до зустрічі Нового року. Готуються до свята і наші діти. Кожен з них, якщо і не написав листа Діду Морозу, то тихенько шепоче своє бажання у темінь ночі крізь вікно.
Цікаво вам, про що вони мріють? Їх відповіді прості, веселі. Просто дитячі.

Владик Івашковський (5 років): - Я завжди допомагаю мамі – мию посуд. Був слухняним, ну трохи балувався, та мама мені пробачила. Хочу, щоб Дід Мороз приніс мені нову машинку. Хочу, щоб і мама і тато були здоровими.
Ліна Кулик (5 років): - А я хочу, щоб ми влітку поїхали на море. У нас є вже своя машина. Колись ми їздили на дідусевій машині. У нас тільки одна машина, тому на море зі мною поїдуть тільки мама і тато. А ще мені Святий Миколай подарував ляльку Барбі. Тепер їх у мене чотири, ні, п’ять.
Маринка Гусаренко (5 років): - Ялинку приносить нам бабуся. Вона така маленька. Тоді наряджаємо її разом з мамою. Хочу, щоб Дід Мороз приніс мені багато іграшок і цукерок. Миколай мені приніс нову ляльку, та я ще її не назвала.
Оля Бойко (5 років): - Ми вже прикрасили штори. Ялинку мені допомагають прикрашати мама і тато. Я хочу у новому році багато платтячків.
Славік і Віка Ємець (5 років): - У нас ялинки ще немає, та тато казав, що скоро привезе. Тоді будемо прикрашати. Я ще не знаю, що я хочу. Мабуть, машинку, а моїй сестричці Вікі нехай подарує ляльку.
Аня Мурадасілова (5 років): - Буду прикрашати ялинку з мамою і татом. І Новий рік гулятимемо разом. Дуже хочу літом із мамою і татом поїхати на море.
Віталік Васильєв (5 років): - У мене є маленький братик Владик. Йому один рік. Я допомагаю мамі з ним гратися. Хочу, щоб всі були здоровими. А Дід Мороз нехай принесе мені Міккі Мауса. Я люблю мультики про нього дивитися.
Юля Пилипенко (3 роки 5 міс.): - Дуже хочу м’ячик. Шоколадки люблю. Маму люблю і тата.
Катя Горова (2 роки 8 міс.): - У нас вже є ялинка. Мама нарядила. Хочу подарунки – книжечки. Я буду слухатися. Дуже люблю маму, папу, бабусю Таню, дідуся Мишу і Володю.
Ярослав Стрічінець (2 роки): - Хочу багато цукерок і машинку. Машинку мені бабуся Зоя купить, а цукерки принесе Дід Мороз.
Денис Супрун (3 роки): - Я хочу, щоб Дід Мороз приніс мені машинку. Дідусь привезе нам ялинку. Будемо наряджать.
Здійснення дитячих мрій у руках дорослих. Щасливими дітей робимо ми з вами. Веселих вам свят!

Автор: Спілкувалася Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 13:59 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації