Вхід | Реєстрація

Дарувати радість

Щорічно 19 грудня відзначають свято Миколая.
У кожному куточку планети його називають по іншому, але всюди він символізує одне — здійснення дитячих мрій. За традицією в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітлахам подарунки й кладе їх під подушку. А останні напередодні пишуть святому листи, де вказують свої побажання щодо подарунка і те, як вони себе поводили цілий рік, чи були слухняними.
Напередодні свята Миколая у Гадяцькій районній організації інвалідів настоятель Всіхсвятської церкви отець Стефан провів церковну службу для дорослих та дітей інвалідів, молебень за здоров'я та освячення води. „З-поміж усіх Божих угодників в українського народу особливою любов'ю і шаною користується Святитель Миколай. Цей святий присвятив себе справі милосердя. Тож ще за життя його називали батьком сиріт, удів і бідних. Після смерті він прославився даром творення чудес, і тому його почали називати великим чудотворцем. Сьогодні кожна дитина вірить, що святий неодмінно прийде до неї, тому, як тільки почне сутеніти, лягає спати, аби швидше отримати подарунок. По правді кажучи, його чекають не лише діти. Дорослі також покладають на нього надії, щоправда бажання в них дещо інші: примирення з коханою людиною, здоров'я для рідних...", – розповів священнослужитель.
Після служби до дітей та дорослих завітали лісові звірята, Добра Фея, Святий Миколай з янголами. Діти з задоволенням читали вірші Старому, відгадували загадки та грали в ігри. Дитячий ранок підготували студенти Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського під керівництвом викладача культурологічних дисциплін Р.Д. Шестопал. Крім молодих культармійців членів районної організації інвалідів вітали вихованці та керівники гуртків районного БДЮТ.
Гадяцька районна організація інвалідів щиро дякує настоятелю Всіхсвятської церкви отцю Стефану, директору, викладачам та студентам Гадяцького училища культури, активу та членам районної організації «Батьківщина», директору, керівникам гуртків та вихованцям районного БДЮТ за подарунки, постійну увагу і підтримку дорослих та дітей інвалідів.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 14:02 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації