Вхід | Реєстрація

Чим дешевше, тим гірше

Твердження «Дешеве якісним не буває» стає у нагоді під час вибору шампанського для новорічного столу. Поради, як отримати від напою задоволення, а не розчарування, «КП» дала супервайзер з постачання елітних алкогольних напоїв Тетяна Головашич.
Здається, вже всі вивчили, що шампанське варто обирати, керуючись власним смаком – або солодке, або напівсолодке, або сухе, тобто брют. Якщо раніше такі «підвиди» ігристого вина зустрічались лише серед дорогих торгових марок, а «Совєтське» було стандартним і незмінним на смак, то сьогодні і дешевий «шампунь» своїм розмаїттям не поступається дорогому.
Проте ризикувати власним здоров’ям, наражаючи на небезпеку змарнувати свято собі і близьким, не варто. Спеціалісти попереджають: у шампанському, ціна якого нижча за 30 грн, вина немає! Що там є, відомо лише Богу та виробнику, і вони нізащо не поділяться цією інформацією зі споживачем.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 14:03 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації