Чим дешевше, тим гірше
Здається, вже всі вивчили, що шампанське варто обирати, керуючись власним смаком – або солодке, або напівсолодке, або сухе, тобто брют. Якщо раніше такі «підвиди» ігристого вина зустрічались лише серед дорогих торгових марок, а «Совєтське» було стандартним і незмінним на смак, то сьогодні і дешевий «шампунь» своїм розмаїттям не поступається дорогому.
Проте ризикувати власним здоров’ям, наражаючи на небезпеку змарнувати свято собі і близьким, не варто. Спеціалісти попереджають: у шампанському, ціна якого нижча за 30 грн, вина немає! Що там є, відомо лише Богу та виробнику, і вони нізащо не поділяться цією інформацією зі споживачем.
Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Суспільство
Додати коментар
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном