Вхід | Реєстрація

У міськраді стверджують, що шляховики не сиплять асфальт у калюжі

У міськраді стверджують, що шляховики не сиплять асфальт у калюжі

За давнім українським звичаєм, роботи з ремонту вулиць райцентру розпочались у середині осені.

Ми вже повідомляли про шляхові роботи на вулицях Фрунзе та Стародніпропетровській. Днями секретар Кобеляцької міськради Сергій Галушко розповів, що розпочався ремонт перехрестя вулиць Калініна і Червоноармійської, на який міська влада з власного бюджету виділила 11 тисяч гривень.

Між тим, місцеві користувачі інтернету на сайті «ЕХО» жваво обговорюють осінній ремонт доріг. Дехто заявляє, що шляховики сиплять асфальт прямо у величезні калюжі на Стародніпропетровській. І обурюються таким «ефективним» використанням бюджетних коштів.

У свою чергу Сергій Глушко запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності. Посадовець сказав: «Дійсно, шляховикам доводиться викачувати по 2-3 тонни води з величезних ковбань на Стародніпропетровській. Потім дно на них намагаються висушити. Безумовно, ідеального результату зусилля шляховиків не дають. Але те, що вони вкидають асфальт прямо у воду — неправда».

Напевне, ефективніше було б проводити шляхові роботи у квітні-травні чи у вересні, коли погодні умови для цього максимально сприятливі. Але ж в Україні, у тому числі і в Кобеляках, десятиліттями заведено асфальтувати у жовтні-листопаді. Чиновники пояснюють цей феномен особливостями бюджетоутворення та розподілення грошей.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2012, 17:31 | Кобеляки | Суспільство


1. водій / 11 листопада 2012, 12:50
Чим ближче до "центру" лабіринтту тим менше "світла", і навпаки. От уже не одній людині справді стає цікаво, де порилася собака? Чи то асфальт неякісний, чи руки у дорожників проростають не із того міста - авось воно так склалося у Кобеляках. А може і перше і друге разом взяте, і не випадково? Запропонування. Якщо звернутися до когось, "подальше від центру", хто рзташований на самому нижньому щаблі ієрархії, тоб то в ідеалі навіть до того хто раніше працював у дорвідділі простим роботягою та звільнений, гарантувати йому 100%-ву анонімність, і розпитати - чому і дороги і їх ремонт, у Кобеляках виконуюється "на мать його так", наче тут точно шось помічено, як не повсюди. І вияснити - глюк це, чи фітча? Може ячогось і не розумію, та шось чуйка підсказує мені що получилася б "куль стаття".
2. водій / 13 листопада 2012, 21:03
водій, xулі тут писати?! Все й так ясно ..... Для кульних статтей завжди потрібні свідки, документи і прізвища


По вулиці іде дівчина яка тобі ухх як сподобалась, і ти говореш своєму товаришу:

- Слухай, от би побачити її форми... ну як би ето сказать... внатурі
- Та xуле там непонятного, і так видно що все ох та ах, ось такою видніється жопка, ось такою груднинка, і т.д.

Але якщо ця дівчина погодиться поступово роздягатися на вигравання у карти, то твій друг, которму і так усе ясно, вдруг откуда не возьмись пробуде в собі азарт, з яким стане бити твою карту, аби тільки та дівчина перед ним скинула ще хочаб одну шмотку, навіть коли до повної наготи лишається ще аж чотири. Бо все одно еххх як цікаво ))

Ми не судді і не прокурори щоб вимагати виключно голих фактів. От мені наприклад, простому читаці, було б цікаво почути навіть анонімну розповідь. Скинувши тим самим хоча б одну тряпку, аби ще повніше домалювати уявні контури, приховані під одягом що залишився.
3. Микола Гузченкo / 14 листопада 2012, 12:29
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
7. Чудо Юдо пише:
«Суха і відносно ясна погода вже 5 днів тягнеться, а їх як вітром здуло. Перечікують?

Завтра має дощ підти. Майже готовий закластися, що з’являться на робочому місці в один момент! »

А хулі,
Автор пише:
«Чиновники пояснюють цей феномен особливостями бюджетоутворення »

4. New York / 15 листопада 2012, 06:42
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5. водій пише:
«Ми не судді і не прокурори щоб вимагати виключно голих фактів. От мені наприклад, простому читаці, було б цікаво почути навіть анонімну розповідь.»

Отож і хуйово, що переважній народній більшості досить пліток, чуток та розмов на базарі, щоб сформувати для себе істину.
водій, які є підстави друкувати слова людини, яка боїться сказати своє ім’я? А якщо вона напиздить?
5. New York / 17 листопада 2012, 22:37
Дощ — це попса. Чекаємо снігу.
6. Микола Гузченкo / 17 листопада 2012, 22:49
Ні, Нью, краще лід. Він твердіший, на ньому асфальт міцніше тримається.
І вобщє, чьо ви причепилися до людей? Вам же сказано: особливості національного бюджетоутворення. Через це можна, наприклад, влітку чистити сніг бульдозером і посипати дороги сіллю. Опалювати школи і лікарні - теж влітку. А в січні - підмітати опале листя і прибирати пляжі.
13. ЯЮГ пише:
«3ара3 дядьки тут ремонтують.»

І все ж. Вони ремонтують дорогу, чи щось інше роблять (труби кладуть там, дроти)?
7. Admin / 22 листопада 2012, 11:34
19. Микола Гузченкo пише:
«Адмін, кнопка "вставити цитату" не працює. »

Виправлено. Дякуємо за повідомлення
8. водій / 23 листопада 2012, 11:45
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Не осудіть занудою, але рзмова знову за питання якості асфальту чи рук із задниці - дозвольте слово.

Коли ми говоримо про хапугання бюджету, котре приводить до причини у якості асфальту, то хоть і переконані у цьому на 100%, та всеж це лише припущення, основа якого стоїть на тому що некрасти гроші просто не можливо в принципі. По факту, всеж, не піймний не вор.

А от якщо говорити за жопоруці, тут уже факти де які єсть, дозвольте я за них. Приклад перший, і обов*язково щоразовий. Кожен раз, коли відбуваються дрожні роботи - зрізання старого асфальту чи настилання нового, обїем робіт виконується що дня частинами, і на якомусь етапі завершується. Чому, на межі завершення роботи, між асфальтом до і асфальтом після, завжди лишається груба висока ступенька? Чому не зробити плавний покат? Ну це ж уже не залежить ні від яких бюджетів... І навіть додаткових купюр в карман дорвідділу не кладе! От оце, уже є показник виключно самих роботяг дорвідділу. Їхньої криворукості, їхнього тупого поxуїзма якщо хочете відверто.

Момент другий. Він нам як би жити не мішає, але фактом всеж являється. Зверніть но увагу на зупинки у Кобеляках. Чи не відчувається у вас хохма, що у них бокові стінки втовшки як попиросна бумага, а от навіс товщиною з пів метра? Прокрутіть таке рішення у своїх мислях не поспішаючи, і спробуйте знайти хоч якусь логіку мислення, яка привела б вас як проектанта до такого рішення. Більш того, зверніть увагу на зупники у інших районах та областях - такого дибілізму ви не помітите ніде. Це є тільки у Кобеляках. Але навіть якщо той навіс важить двісті грам бо містить у собі пінопласт (типу припустимо), і зроблений таким з дизайнерських помислів - у чому красота, порівняно із зупинками котрі у других людей?

І так усе, до останньої кирпичини, із чого складається враження від цього міста. Просто через велику массовість ми не помчаємо цих деталей. Якщо я не правий, вичортуйте мене, я неодмінно вибачусь.
9. кобелячанин / 23 листопада 2012, 12:54
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Водію чи в тебе осіннє загострення, чи ти незалежно від пори року такий ...... (кожен сам вставить потрібне слово) Ти хоч сам розумієш що ти верзеш? Які зупинки? Яким боком наше місто до проектів тих зупинок? Такі зупинки я особисто бачив по всій Україні в різних містах і селах. За похуїзм працівників автодору згоден на всі сто. Це навіть більше зло ніж корупція бо не було б похуїзму була б неможлива або мінімальна корупція. Це доречі ця біда стосується усіх без винятку сфер нашого життя. Де є похуїзм там піздєц :)
Питання особистого характеру до Водія. Тебе в Кобеляках отпиздили? в магазині здачу не дали? в кафе травонули? мєнти виїбали нізащо? любовниця не дала? жінка кинула? гроші загубив? йдучи в гімно вступив? Чого ти так невзлюбив Кобеляки?
10. Олексій / 6 грудня 2012, 17:32
Як виявилося термін придатності того асфальту був менший місяця, йому вже пісец....)))

Цікаво чи буде хто відповідати за якість виконаних робіт??? Чи в усьому винуваті невдале розміщення зірок на небі, економічна криза та високосний рік?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації