Вхід | Реєстрація

В Кременчуцькій виховній колонії відзначили День української писемності і мови

В Кременчуцькій виховній колонії відзначили День української писемності і мови

У Кременчуцькій виховній колонії персонал та вихованці не оминули свята української писемності та мови.  З нагоди відзначення видатної події начальник виховної установи Юрій Величко привітав працівників та вихованців. У своїй промові зазначив,  що наша рідна українська мова дорога кожному з нас, вона підтримує та надихає нас протягом усього життя, дає сили для розвитку та вдосконалення.

З метою виховання у молодого покоління українців поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти, серед учнів загальноосвітньої школи пройшов мовно-літературний конкурс. В кімнатах виховної роботи  з підлітками вихователі провели літературні читання.

У рамках святкування Дня української писемності і мови 9 листопада співробітники обговорили  проблему мовної ситуації в Україні під час гуманітарної підготовки.   Персонал торкнувся питання суспільної свідомості.

11 листопада 2012 року підлітки прийняли активну участь в  мовознавчому брейн-рингу та організації тематичної виставки про українську писемніть та мову. Власними силами при підтримці педагогів хлопці організували виставку стіннівок із висловами видатних людей про роль української мови, її цінність у житті кожного громадянина нашої держави.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2012, 13:27 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації