Вхід | Реєстрація

Отримання реєстраційних номерів (Ідентифікаційних кодів)

Кременчуцькою ОДПІ в середньому щоденно надається близько 32 карток з реєстраційними номерами. З початку 2012 року такі номери отримали 7590 громадян.

Щодня до податкової Кременчука крокує чимала кількість громадян з метою отриматиня реєстраційного номеру облікової картки платника податків (попередня назва - ідентифікаційний номер). Його отримують батьки на неповнолітніх дітей, у зв’язку зі змінами реєстраційних даних та у разі втрати картки з реєстраційним номером.
Громадянам України для отримання реєстраційного номеру необхідно подати заяву до податкової інспекції за місцем прописки (у м. Кременчуці за адресою Центру обслуговування платників податків: вул. Красіна, б.76, секція №4).

Для отримання картки з реєстраційним номером іноземним громадянам слід звертатися до відділу реєстрації та обліку платників податків ДПС у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 4 у вівторок та четвер з 10-00 до 12-00 та з 15-00 до 17-00. При собі необхідно мати: паспортний документ, міграційну карту та, засвідчений у встановленому законодавством порядку і перекладений українською мовою, паспортний документ.
Кременчуцька ОДПІ звертає увагу, що у разі виникнення змін реєстраційних даних громадян (зміна місця проживання, зміна імені тощо) фізична особа зобов'язана протягом місяця повідомити про це орган державної податкової служби. За неповідомлення про зазначені зміни платника податків чекає  покарання у вигляді штрафу від 85 до 170 грн.


Автор: Відділ реєстрації та обліку платників податків Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2012, 15:23 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації