Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі вивезено понад 6 тис. куб. м. опалого листя

У Кременчуці проводиться двомісячник чистоти і порядку, який розпочався з 2-го листопада та продовжиться до 31 грудня. В ході двомісячника з території Автозаводського району вивезено та утилізовано вже понад 6-ти тисяч куб. м. опалого листя. Про це повідомив в.о. начальника відділу з благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому Олександр Марченко. За його словами, в районі вивозити опале листя почали ще з 24 жовтня, для чого окрім комунальної техніки залучили автомобілі промислових підприємств, розташованих на території району. Свої автівки безоплатно надали ТЕЦ, ПАТ «Кременчукм’ясо» та Кременчуцьке кар’єроуправління «Кварц». Завдяки ним додатково вивезено понад 300 куб.м. опалого листя. Прибирання території розпочали з центральної частини міста, поступово просуваючись у віддаленні мікрорайони. До роботи із згортання та складування опалого листя залучили бригаду із 5 працівників, яких направив Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості. Всю роботу щодо вивезенню листя та наведенню чистоти і порядку в Автозаводському районі очолює районний штаб з благоустрою, якому активно допомагають міні-штаби у мікрорайонах.

Нагадаємо, що загальна площа Автозаводського району складає понад 5 тисяч гектар.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2012, 16:39 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації