Вхід | Реєстрація

У Лубнах підвели підсумки міського конкурсу соціального відео «Толерантність очима молоді»

У Лубнах підвели підсумки міського конкурсу соціального відео «Толерантність очима молоді»

Підвести підсумки конкурсу та разом обговорити тему толерантності  Лубенська молодь зібралася на засіданні дискусійного клубу «Власна думка», що відбулося 14 листопада 2012 року.  Цікава дискусія точилася навколо питань прав людини, демократичних цінностей та поняття толерантності. Захід об’єднав представників Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» відділу в справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, учнівську та студентську молодь міста.

Засідання клубу  розпочалося з привітання організаторів конкурсу Зокрема, начальник відділу в справах сім’ї та молоді Світлани Скиби, яка наголосила на важливості участі молоді міста у суспільному житті та підкреслила необхідність мати кожній людині обізнаність та власну думку.

Тетяна Підпала, спеціаліст відділу ознайомила учасників з основними правами та свободами людини та за допомогою слайдової презентації провела дискусію «Чи толерантні ми? Чи толерантні до нас?».  Учні та студенти з зацікавленістю висловлювались щодо власної життєвої позиції та всі думки стікалися до висновку, що толерантність – це не слабкість, а необхідна кожній людині якість.

Приємним завершенням заходу стало підведення підсумків конкурсу соціального відео «Толерантність очима молоді». Олександр Чепур, голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» під час нагородження переможців та учасників озвучив думку, що людям вже не цікава комерційна реклама. Натомість потребуємо тієї, що лікуватиме, або вчитиме.

На конкурс були подані  роботи «Це моє місто! Зробимо його кращим!» ( Гурток юних фото – відео аматорів), «Життя не відмотаєш назад» ( Лубенська спеціалізована школа .№6), «Толерантність очима молоді» ( студентська молодь міста), «Толерантність зробить нас кращими» ( волонтери ПОМГО «Твій Світ»).  
У нагородженні взяла участь директор міського телеканалу «Лубни» Олена Сатдарова, яка подякувала учасникам за активність і за те, що вони дають життя цьому конкурсу та вручила сертифікат на право отримання ефірного часу на телеканалі для демонстрації відеороликів.

Варто зауважити, що молодь здивувала якістю і високим професіоналізмом. Від центру були вручені цінні призи і подарунки. На завершення кожен учасник отримав диплом від організаторів.

Нагадаємо, конкурс соціального відео проходив за підтримки Фінського Фонду Місцевого Співробітництва.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2012, 11:29 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації