Вхід | Реєстрація

На базі Кременчуцької виховної колонії проведено навчальні збори

На базі Кременчуцької виховної колонії проведено навчальні збори

21 листопада на базі Кременчуцької виховної колонії проведено навчальні збори з заступниками начальників установ виконання покарань з соціально-виховної та психологічної роботи, начальниками відділень, старшими інспекторами груп по контролю за виконанням судових рішень.

Нараду провів перший заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України Петро Тітовець та заступник начальника управління Олег Ковальчук.

Начальником групи по контролю за виконанням судових рішень управління Віктором Борисовим з присутніми було додатково вивчено вимоги Наказу Міністерства юстиції України «Про затвердження Порядку подання до Адміністрації Президента України матеріалів за клопотаннями засуджених про помилування та виконання указів Президента України про помилування». Зосереджено увагу на  порядок підготовки відповідних матеріалів та приведення службової документації у відповідність до чинного законодавства.

Начальником сектору соціально-виховної та психологічної роботи управління Іваном Бабіюком були розглянуті питання  Кримінального кодексу України, а зокрема: заміна невідбутої частини основного покарання засудженого більш м'яким, застосування умовно-дострокового звільнення від відбування покарання. Обговорено порядок взаємодії установ виконання покарань та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки засуджених до звільнення.

Підбив підсумки зборів перший заступник начальника територіального управління в Полтавській області Петро Тітовець. Особлива увага ним була зосереджена на функціонування в установах виконання покарань Інституту наставництва, роботу та навчання молодих фахівців – працівників установ виконання покарань.

Завершилося заняття прийомом заліків щодо знання присутніми працівниками нормативно-правових актів, які регламентують їхню діяльність.

Цього ж дня на базі виховної колонії відбулись інструктивні заняття  із спеціально підготовленими працівниками Групи швидкого реагування. Проведено перевірку відповідності спорядження Групи та стройовий огляд. Спеціалістами було обрано нового керівника та визначено пріоритетні завдання групи.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2012, 12:33 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації