Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука вивезено майже 10 тис. куб. м. опалого листя

В Автозаводському районі Кременчука вивезено майже 10 тис. куб. м. опалого листя

У Кременчуці продовжується двомісячник чистоти та порядку, який розпочався з 2-го листопада та триватиме до 31 грудня. Станом на 26 листопада з території Автозаводського району вивезено та утилізовано 9 665 куб. м. опалого листя. Про це повідомив в.о. начальника відділу з благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому Олександр Марченко. За його словами, окрім комунальної техніки відділ залучив автомобілі промислових підприємств, розташованих на території району. Свої автівки безоплатно надали ТЕЦ, ПАТ «Кременчукм’ясо» та Кременчуцьке кар’єроуправління «Кварц». Завдяки ним додатково вивезено майже 450 куб.м. опалого листя. До роботи із згортання та складування опалого листя залучили бригаду із 5 працівників, яких направив Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості населення. Величезна допомога у прибиранні території району була надана Кременчуцьким колісним заводом, та професійним ліцеєм нафтопереробної промисловості, який прибрав територію між Четвертою міською лікарнею та Сухим Кагамликом. Всю роботу щодо вивезенню листя та наведенню чистоти і порядку в Автозаводському районі очолює районний штаб з благоустрою, якому активно допомагають міні-штаби у мікрорайонах.

Нагадаємо, що загальна площа Автозаводського району складає понад 5 тисяч гектар.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2012, 17:28 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації