Вхід | Реєстрація

На базі Кременчуцької виховної колонії проведено тренінг на тему: «Профілактика суїцидів серед персоналу»

На базі Кременчуцької виховної колонії проведено тренінг на тему: «Профілактика суїцидів серед персоналу»

28 листопада 2012 року на базі Кременчуцької виховної колонії відбувся тренінг-семінар на тему «Запобігання суїцидальним проявам серед персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України». Тренінг було організовано за ініціативою керівництва установи  та активної допомоги працівників Кременчуцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За круглим столом зібралися начальники частин і служб, практичні працівники колонії. Начальник установи Юрій Величко привітав учасників зібрання. Він зазначив, що тема заходу досить актуальна на сьогоднішній день та потребує особливої уваги. Несприятливі фактори, які пов’язані з професійною діяльністю, негативно впливають на суїцидальну активність серед персоналу кримінально-виконавчої служби.

Під час заходу провідний спеціаліст міського центру соціальних служб Наталя Тупало  разом з учасниками розглянула загальні поняття та проблему суїциду в суспільстві. Обговорила приклади та ситуації із професійного життя працівників колонії,  визначила проблемні питання роботи персоналу та причини, які штовхають людей на самогубство. Наталя  надала можливість працівникам установи поглибити знання щодо профілактики суїцидальної поведінки під час проведення теоретичної та практичної частин тренінгу. Під час виконання психологічних методик співробітники мали змогу оцінити рівень власного емоційного вигорання та професійної кризи, набути досвід дієвих засобів профілактики негативних психічних станів та використання їх у повсякденній службовій діяльності.

Узагальнення отриманих даних дало можливість зробити певні висновки стосовно ставлення учасників тренінгу до суїцидальної поведінки. Кожен висловив власний погляд на проблему, поділився професійним досвідом її вирішення. По закінченні заходу  для учасників були розроблені рекомендації щодо проведення профілактичної роботи із підлеглим складом співробітників з питань суїцидальних тенденцій.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2012, 13:39 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації