Вхід | Реєстрація

Заступник губернатора Полтавської області відвідав підрозділи кримінально-виконавчої інспекції міста Полтава

Заступник губернатора Полтавської області відвідав підрозділи кримінально-виконавчої інспекції міста Полтава

4 грудня 2012 року, заступник голови Полтавської облдержадміністрації Борис Галушко у супроводі начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області генерал-майора внутрішньої служби Миколи Ісаєва та завідувача сектору кримінально-виконавчої інспекції області Олександра Дем’яненка відвідали підрозділи кримінально-виконавчої інспекції, які розташовані у місті Полтава.

Заступник губернатора області ознайомився із специфікою роботи підрозділів КВІ, поспілкувався із працівниками, цікавився їхніми проблемами. Борис Павлович зазначив, що в зв’язку із великою чисельністю підоблікових осіб та збільшенням штату співробітників, службові приміщення потребують розширення. Висловив сподівання, що влада  вирішить питання щодо розміщення співробітників районних підрозділів міста Полтава та  Полтавського району кримінально-виконавчої інспекції області у більшому приміщенні та допоможе із проведенням ремонтних робіт.

Окрім цього, було проведено зустріч керівництва управління пенітенціарної служби області з представниками Благодійної асоціації «Світло надії». Головна мета зустрічі - обговорення питання посилення ефективності роботи кримінально-виконавчої інспекції та Благодійної асоціації «Світло надії» у напрямку профілактики правопорушень під гаслом «Кожен має шанс виправити свої помилки».

У схваленій указом Президента України від 8 листопада 2012 року №631/2012 Концепції державної політики у сфері реформування Державної кримінально-виконавчої служби України сказано, що система виконання покарань, альтернативних позбавленню волі має деякі проблеми. Зокрема, невідповідність матеріально-технічної бази. Благодійною асоціацією «Світло надії» було передано у користування 10 одиниць комп’ютерної оргтехніки працівникам кримінально-виконавчої інспекції області, з якими тісно співпрацюють. Дані комп’ютери в подальшому розподілять між працівниками 31 підрозділу КВІ, які працюють на Полтавщині. Під час зустрічі обговорено питання подальшої співпраці. Керівник пенітенціарного напрямку БА «Світло надії» Роман Дрозд запевнив, що це не остання допомога, надана пенітенціаріям. Окрім оргтехніки, для працівників пенітенціарних органів та установ проводяться різноманітні тренінги та семінари, що стає в нагоді у їхній роботі.

Для довідки: 31 районний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області має штатну чисельність персоналу  більше 100 чоловік. Протягом  10 місяців 2012 року по обліку кримінально-виконавчої інспекції області пройшло 10895 осіб, з них 230 неповнолітні.


Автор: Алла Торяник, головний спеціаліст взаємодії із ЗМІ та громадськістю управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2012, 09:20 | Полтава | Суспільство
1. Йван / 11 грудня 2012, 02:34
Придивляється до нових номерів?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації