Вхід | Реєстрація

Полтавщину відвідав другий секретар Посольства Фінляндії в Україні

Полтавщину відвідав другий секретар Посольства Фінляндії в Україні

Днями, у рамках проекту Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ»  «Молодіжний дебатний центр «Дитяча рада прав людини» відбувся візит Другого Секретаря Посольства Фінляндії в Україні пана Туро Маттіли до Полтавщини.

Пан Маттіла відвідав відвідав Полтавський обласний інтернат для обдарованих дітей ім. А.С. Макаренка, де взяв участь у інтерактивному занятті для старшокласників на тему: «Основні права людини».

А також здійснив візит до міста Лубни, де в спеціалізованій  школі  №6, другий секретар Посольства Фінляндії  взяв участь у зустрічі з працівниками освіти міста.  Під час зустрічі відбулася  презентація просвітницької програми «Простір толерантності», що спрямована на формування толерантної поведінки в молоді та подолання стереотипів у сфері суспільних відносин.

Під час спілкування з представниками місцевих засобів інформації, пан Туро Маттіла зосередився на обговоренні проблем, актуальних для  місцевої громади.

Також пан Туро Маттіла взяв участь в урочистій зустрічі з молоддю міста з нагоди Міжнародного Дня Волонтера, який відзначається 5 грудня щороку.

Волонтери місцевих навчальних закладів, представники студентських активів та добровольці громадської організації «Твій Світ» розповіли про свою волонтерську діяльність і подарували на згадку футболки волонтера.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2012, 10:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації