Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі вивезено близько 16 тисяч куб. м. опалого листя

В Автозаводському районі вивезено близько 16 тисяч куб. м. опалого листя

У Кременчуці продовжується двомісячник чистоти та порядку, який розпочався з 2-го листопада та триватиме до 31 грудня. Станом на 10 грудня з території Автозаводського району вивезено та утилізовано близько 16 тисяч куб. м. опалого листя. Про це повідомили у відділі з благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому. До вивезення листя окрім комунальної техніки відділ залучав автомобілі промислових підприємств, розташованих на території району. Свої автівки протягом листопада безоплатно надавали ТЕЦ, ПАТ «Кременчукм’ясо» та Кременчуцьке кар’єроуправління «Кварц». До роботи із згортання та складування опалого листя також залучали бригаду працівників, яких направив Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості населення. Величезна допомога у прибиранні території району була надана Кременчуцькою виховною колонією, професійним ліцеєм нафтопереробної промисловості, та Кременчуцьким колісним заводом. Всією роботою щодо вивезення листя та наведення чистоти і порядку в Автозаводському районі керує районний штаб з благоустрою, якому активно допомагають міні-штаби у мікрорайонах.

Нагадаємо, що загальна площа Автозаводського району складає понад 5 тисяч гектар.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2012, 10:28 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації