Вхід | Реєстрація

Святий Миколай завітав до дітей співробітників установ виконання покарань

Святий Миколай завітав до дітей співробітників установ виконання покарань

19 грудня православний світ відзначає День святого Миколая - Чудотворця, якого вважають покровителем дітей. За народними повір’ями усе своє життя Микола присвятив справі милосердя для душі й тіла.

Не стало винятком і цьогорічне свято для дітей співробітників установ виконання покарань Полтавської області.  У день великого Святого Полтавська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби, профкоми установ приготували чимало приємних сюрпризів. Розпочалися заходи з приходу Миколая, якого нетерпляче чекали діти співробітників. Цього дня від обласної та місцевої профспілок грошову допомогу та цінні подарунки отримали 15 родин, які виховують дітей інвалідів, 6 багатодітних родин. Місцевий осередок профсоюзної організації Кременчуцької виховної колонії приготував окремий сюрприз  і для 12 матерів – одиначок , які виховують дітей без батька.

З подарунками від святого Миколая до дітлахів співробітників морозного дня завітали начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області Микола Ісаєв,  Голова Полтавської обласної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби Павло Тронь. Керівництво та місцеві осередки профспілкових організацій установ на місцях із задоволенням зустрічали поважних гостей.

Чудотворець  не розчарував малечу – цілу годину діти співробітників Кременчуцької виховної колонії та Кременчуцької виправної колонії № 69 весело розважалися, граючи у різноманітні конкурси. Із задоволенням дітлахи переглянули театралізоване дійство, яке було організовано силами співробітників виховної колонії. Малюки розповідали вірші Святому Миколаю, за що отримували солодкі подарунки із рук Чудотворця.  За святковим столом дітлахи пригостилася солодощами, а матері подякували керівництву в Полтавській області, обласній організації та місцевим осередкам Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби  за підтримку, подарунки, посильну грошову допомогу та святковий настрій, який подарували дітлахам.

Микола Ісаєв та Павло Тронь побажали жінкам міцного здоров’я для їх малечі та казкового настрою в родинах.


Автор: Начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області ОЛЕНА УДОВИЦЬКА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2012, 14:50 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації