Вхід | Реєстрація

Святий Миколай побував у Кременчуцькій виховній колонії

Святий Миколай побував у Кременчуцькій виховній колонії

День Святого Миколая – є одним із найулюбленіших дитячих свят. Саме Микола-Чудотворець приносить подарунки за замовленням, затьмарюючи своєю щедрістю навіть казкового Діда Мороза. Багато чудес трапилось у переддень Свята Миколая, 18 грудня,  і в Кременчуцькій виховній колонії.

З подарунками від святого Миколая до установи завітали начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області Микола Ісаєв,  Єпископ Кременчуцький та Лубенський Миколай, заступник міського Голови Віталій Малецький, представники органів місцевої влади, державних і громадських організацій, духовенство міста.

У день Великого Святого начальник виховної колонії Юрій Величко та співробітники  установи приготували чимало приємних сюрпризів для поважних гостей та підлітків.

Свято  розпочалось  молитвою. Разом з протоієреєм Української православної церкви отцем Сергієм юнаки вшанували пам'ять Святого.

Вихованці цілий рік очікували на прихід Чудотворця. Адже Святий Миколай уважно перечитав усі їхні листи і приніс такі бажані подарунки. Тому діти старанно готувалися до свята, вивчаючи вірші, пісні, та готуючи вистави. Цього року юнаки також змогли продемонструвати власні таланти не лише на сцені, а й на виставці власноруч створених робіт.

Сьогодні святкова зала була  прикрашена новорічними гірляндами, усмішками гостей та вихованців. Саме для них педагогічні працівники та ляльковий театр церкви «Завєт» подарував зимове Свято Доброти.

Микола Ісаєв звернувся до дітей та привітав їх з Днем Святого Миколая. Крім теплих слів привітання, він передав підліткам спортивний інвентар, товари побутової хімії та засоби гігієни, солодощі придбані за кошти шефів - установ виконання покарань Полтавської області.

Найбільше на заході пощастило Миколайчикам. Тезки Святого отримали від керівництва установи подарунки у вигляді канцелярського приладдя та зошитів. Вихованців, які до засудження мешкали на території Черкаської області, привітали представники служби у справах дітей Черкаської облдержадміністрації та подарували шкільні набори. Інші підлітки теж не залишилися без уваги. Кожен отримав купу позитивних емоцій, теплі слова та солодкі подарунки від гостей. Окремим сюрпризом  для учнів загальноосвітньої школи установи став подарунок від Черкаської обласної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби у вигляді принтеру, на якому вчителі відтепер мають змогу друкувати роздатковий навчальний матеріал.

— Нехай Святий Миколай дарує Вам щастя, радість і надію, а Господнє благословення супроводжує Вас протягом усього життя, - з привітальними словами до юнаків звернувся Віталій Малецький. Від міської влади юнаки прийняли подарунки, - яскраві моменти перебування підлітків у виховній колонії тепер можливо фіксувати на новий сучасний фотоапарат.

Особливою радістю з друзями поділилися і 7 вихованців колонії, -  сьогодні вони стали справжніми громадянами України, оскільки від Державної міграційної служби отримали найважливіший документ в своєму житті - паспорти громадянина України.

Гості побажали хлопцям благодаті, добробуту, гарного настрою, миру, злагоди, душевної величі та непохитної віри в кращий завтрашній день. Юнаки відчули, що Святий Миколай пам’ятає  про них і своїм Добром і Милосердям здійснює важливу місію - допомагає дітям, які схибили на життєвому шляху спробувати відновити життя у громаді.

Начальник виховної колонії Юрій Величко та співробітники установи  подякували керівництву в області та гостям за підтримку, подарунки та святковий настрій, який вони подарували юнакам.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2012, 16:42 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації