Вхід | Реєстрація

Податківці привітали дітей зі святом Святого Миколая

Податківці привітали дітей зі святом Святого Миколая

Благодійність – це можливість і потреба поділитися душевним теплом, допомогти матеріально тим, хто цього потребує. Кожна людина сама для себе вирішує, яку саме форму благодійності обрати. Хтось допомагає фінансово, будує цілі установи, а хтось, усиновивши дитину, робить її життя щасливим. Будь-яка допомога важлива і навряд чи можна визначити, яка більше, яка менше.

Але головне у благодійності щирі і відкриті почуття, небайдужість до чужої людини, бажання допомогти  та особиста участь. Якщо цього немає, то немає і благодійності. Саме таких принципів, а ще - вміння почути і розділити чужий біль – дотримуються у колективі Кременчуцької податкової інспекції.

Православні свята, новорічні свята – час „творити благо”, тобто, добро для тих, кому його не вистачає. Давні традиції благодійності склалися у колективі Кременчуцької ОДПІ, який вже більше 10-ти років опікується маленькими вихованцями Градизької школи-інтернату.

Цього року,  як і багато років поспіль, 19 грудня податківці завітали до них з привітаннями  від Святого Миколая, розповіли дітям про історію свята, про свою професію, передали дітям солодощі та подарунки від усього колективу Кременчуцької ОДПІ, який налічує понад 400 осіб.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2012, 14:27 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації