Вхід | Реєстрація

Безкоштовні оголошення можна розміщувати лише у 4-х місцях

Безкоштовні оголошення можна розміщувати лише у 4-х місцях

Нещодавно міськвиконком прийняв рішення, яке регламентує порядок розміщення оголошень на вулицях Кобеляк.
Про те, що реклама є рушієм успішної торгівлі, знають усі: від «крутих» бізнесменів до звичайних пенсіонерів. Хочеш щось купити, продати, надати послуги? Повідом про це — і матимеш успіх. У маленьких містах, на зразок Кобеляк, носіями реклами є не лише засоби масової інформації. Чимало громадян використовують для цього інші, можливо, менш ефективні, зате абсолютно безкоштовні носії. Зокрема: стовпи, паркани, стіни автобусних зупинок чи й просто будівель на центральних вулицях. А що? Приклеїв собі оголошення, указав номер телефону і чекай. Дешево, сердито і податківцям в око не впадеш.

Між тим, Правила благоустрою населених пунктів передбачають, що подібна рекламна продукція має розміщуватись лише у визначених для цього місцях. У Кобеляках такими визнані спеціально встановлені міською владою бетонні тумби. Вони розташовані на розі вулиць Шевченка і Московської (поблизу районної аптеки), у мікрорайоні П’ятивугли (поряд з міні-маркетом) та на площі Перемоги (неподалік Свято-Миколаївської церкви). Також можна безкоштовно розміщувати оголошення на металевій конструкції, що поряд із колишнім магазином «Стандарт». Це — перехрестя вулиць Шевченка і Щорса. Розміщення оголошень та реклами у всіх інших місцях є незаконним і карається згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Щоправда, згідно з рішенням міськвиконкому, клеїти оголошення на зупинках дозволено. Але за це доведеться заплатити гроші. Міська влада уклала угоду з кременчуцьким підприємством «Агроімпульс», якому надане право займатись розміщенням реклами на вулицях Кобеляк. Відтепер співробітники цієї структури знищуватимуть усі оголошення, розміщені в несанкціонованих місцях. А за право скористатись їх рекламними площами доведеться заплатити. Про те кому, куди і скільки платити можна дізнатись, зателефонувавши за номером телефону, розміщеному на санкціонованих рекламних носіях.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 грудня 2012, 09:24 | Кобеляки | Суспільство


1. оля / 6 лютого 2015, 20:04
Продам свиней. На видгодивлю. Порода Ланрас
2. Кучерук Артем / 1 березня 2016, 15:15
вппу 25 набир
3. Posterparts / 14 липня 2023, 15:39
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
4. Posterparts / 14 липня 2023, 15:39
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
5. Posterparts / 14 липня 2023, 15:40
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
6. Posterparts / 14 липня 2023, 15:40
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
7. Posterparts / 14 липня 2023, 15:40
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
8. Олексій / 17 липня 2023, 16:00
тобто тепер щоб перевізник причепив на зупині розклад руху то йому треба спочатку забашляти кременчуцькій фірім?))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації