Вхід | Реєстрація

Полтавщина: для вихованців Кременчуцької виховної колонії провели майстер-клас з футболу

Полтавщина: для вихованців Кременчуцької виховної колонії провели майстер-клас з футболу

Усмішки, веселощі та новорічний настрій. Саме такі емоції вирували 27 грудня у Кременчуцькій виховній колонії. Привітати підлітків з Новорічними святами завітали начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області Микола Ісаєв, Голова Міжнародного благодійного фонду по захисту прав засуджених «Освобождение» Ілля Ківа з представниками Фонду.

Із вступним словом та  новорічними привітаннями в клубі до вихованців  звернувся Микола Ісаєв:

- Основне, щоб людина мала надію, не втрачала її. Якщо в людини є віра, то існує впевненість у завтрашній день, і життя буде змінюватись на краще. Завдяки реалізації на базі установи нового проекту фонду «Новий день», - є люди  готові подарувати кожному з Вас увагу, турботу і справжнє тепло,  – наголосив керівник, звертаючись до хлопців.

Добрі слова підтримки та побажання в світле, правомірне майбутнє життя в адресу хлопців пролунали і з вуст представників Фонду. Не обійшлося цього дня і без несподіваних сюрпризів. Від Фонду «Освобождение»  хлопці отримали в подарунок футбольні м’ячі,  спортивний інвентар та солодощі.

У нашому колективі дуже багато по-справжньому творчих, а головне - небайдужих людей. Ми готові допомогти підліткам  в працевлаштуванні, в оформленні необхідних документів, наданні тимчасового місця проживання після звільнення. Крім того допомогу і в проведенні додаткових навчальних занять і, навіть, репетицій для подальшого вступу у вищі навчальні заклади, - зазначив Ілля Ківа.

У рамках проекту «Новий день»,  який нещодавно розпочав свою реалізацію в стінах Кременчуцько виховної колонії, з юнаками були проведені майстер-класи з футболу. Ігор Кислов, ветеран полтавського футболу, продемонстрував елементи, що використовуються під час тренувального процесу футбольних команд. Потім на закріплення освоєного матеріалу серед гравців збірної команди виховної колонії на міні-футбольному майданчику була проведена двостороння гра.

Ілля Ківа та начальник виховної колонії Юрій Величко наприкінці зустрічі  визначилися із програмою подальшого залучення хлопців до занять спортом.

Начальником територіального управління цього ж дня було здійснено особистий прийом вихованців.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 січня 2013, 16:55 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації