Вхід | Реєстрація

1 січня померла дівчина, яка 22 грудня обпалила собі легені

1 січня померла дівчина, яка 22 грудня обпалила собі легені

Зазвичай, напередодні новорічних свят актуальними стають святкові зібрання в колективах та веселощі в розважальних закладах. Нажаль, під час активного відпочинку іноді з людьми трапляються трагічні випадки. Так, 22-го грудня до Гребінківської центральної районної лікарні безпосередньо з вечірки без свідомості була доставлена 19-річна дівчина. Першопочатково лікарі встановили діагноз – асфіксія (дівчина начебто подавилася бананом). Розібратися в даній ситуації прибули правоохоронці.

Як встановили працівники міліції, в місті Гребінка під час відпочинку в одному з кафе дівчина взяла участь у конкурсі, умовою якого було за короткий час з’їсти банан. За свідченнями деяких очевидців, під час гри дівчина начебто подавилася бананом, внаслідок чого їй стало зле. Однак згодом, після ретельного обстеження пацієнтки фахівцями із обласного центру, які прибули на допомогу місцевим лікарям, стало відомо, що дівчина не подавилася бананом, а отримала серйозні опіки, внаслідок вдихання високотемпературних парів алкоголю (можливо після вживання спитрного напою "самбуки", яким, за свідченнями деяких відвідувачів закладу, вона запила банан та вдихнула гарячі пари).

24 грудня дівчину було перевезено на лікування до реанімаційного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні. Однак, попри всі старання медичних працівників, врятувати бідолашну не вдалося. Отримані нею тілесні ушкодження виявилися не сумісними із життям і 1 січня 2013 року вона померла. Правоохоронці за даним фактом проводять ретельну перевірку. Наразі триває кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої). За поданням міліції 26 грудня 2012 року рішенням сесії міської ради заклад, в якому отримала тілесні ушкодження дівчина, припинив свою діяльність.

У зв’язку із вище викладеним, закликаємо громадян бути обачними під час свят, берегти своє здоров’я та не забувати про прості правила безпеки у побуті і не зловживати алкогольними напоями. Бережіть себе та цінуйте життя.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2013, 17:01 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації