Вхід | Реєстрація

Проведено профілактичну роботу щодо попередження переохолоджень

Проведено профілактичну роботу щодо попередження переохолоджень

Враховуючи надзвичайно різкі перепади температур цієї зими, досить проблематично уберегти свій організм від впливу холоду. Проте, як попередити випадки обморожень йшлося у тематичній лекції, яка відбулась на території Кременчуцької виховної колонії 4 січня.

На запрошення керівництва виховної колонії гостями установи стали представники територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій в Полтавській області -  провідні фахівці відділу цивільного захисту капітан служби цивільного захисту Людмила Корсун та капітан служби цивільного захисту Юрій Богодист.

Під час лекції фахівці ознайомили персонал колонії  про ознаки та  ступені обмороження людського організму, основні причини переохолодження. Нагадали співробітникам про  найбільш уразливі для обморожень частини тіла та навели статистику постраждалих осіб від переохолодження цієї зими по місту.

Для персоналу колонії прозвучали фахові рекомендації про попередження негативної дії низьких температур на людський організм. Лекторами було підготовлено пам’ятки - рекомендації щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2013, 13:46 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації