Вхід | Реєстрація

Семенівка: вогнем знищено магазин будівельних матеріалів

Семенівка: вогнем знищено магазин будівельних матеріалів

О 02:25 10 січня в селищі Семенівка у магазині «Добробут» виникла пожежа. Заграву від пожежі побачили працівники приватного підприємства, що знаходиться неподалік від будівельного магазину та зателефонували за номером «101». Рятувальники миттєво виїхали на місце пожежі. На час прибуття чергового караулу вогонь повністю заполонив торгове приміщення магазину. Гасіння пожежі ускладнювало те, що  будівля із середини була обшита пластиком  утеплювачем  із мінеральної вати. До гасіння залучалися 1 одиниця техніки та 4 рятувальники.

О 05:20 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покрівлю та будівлю магазину розміром 8х8 метрів. Збиток становлять 100 тис. гривень. Врятовано будівельні матеріали на суму 80 тис. гривень.


Автор: ТУМНС Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2013, 16:25 | Семенівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації