Вхід | Реєстрація

Кременчуцькій виховній колонії подарували сучасний холодильник

Кременчуцькій виховній колонії подарували сучасний холодильник

Чергову благодійну акцію, яка продовжує традиції милосердя, здійснив Єпископ Кременчуцький і Лубенський Миколай. Новий холодильник для зберігання медикаментів 14 січня в якості гуманітарної допомоги отримали з його рук лікарі медичної частини Кременчуцької виховної колонії.

Владика зустрівся з лікарями виховного закладу та звернув увагу на те, що вже протягом багатьох років  працівники виховної установи належним чином забезпечують проведення комплексу профілактичних заходів з попередження і зниження захворюваності серед вихованців.

«Наша медична частина централізовано отримує медикаменти. На сьогодні існують вимоги щодо зберігання медичних препаратів, потрібно дотримуватись відповідних температурних режимів.  Нині  маємо подарований Владикою сучасний холодильник фірми "Nord"», - радіє начальник виховної колонії Юрій Величко.

Як відзначили медики під час спілкування з Єпископом Кременчуцьким і Лубенським Миколаєм, отриманий подарунок є для них дуже цінним надбанням. Лікарі щиро подякували за подарунок, за розуміння непростих проблем медичної галузі та прагнення допомогти, а також побажали Кременчуцькій Єпархії здоров`я та гараздів у новому році.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2013, 14:58 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації