Вхід | Реєстрація

За спробу продати патрони чоловік може потрапити за грати

За спробу продати патрони чоловік може потрапити за грати

До чергової частини Миргородського міськвідділу міліції по телефону «102» від невідомого чоловіка надійшло повідомлення про те, що в м.Миргороді, по вулиці Тичини, біля приміщення магазину «Чайка» незнайомий чоловік близько 60-років пропонує пересічним громадянам купити у нього бойові патрони до дрібнокаліберної гвинтівки.

Оперативна група, яка одразу ж прибула на місце події з’ясувала, що дійсно, біля приміщення магазину стоїть брудно одягнений, «напідпитку» 57-річний миргородець і, чіпляючись до перехожих, щось пропонує.

Під час бесіди з правоохоронцями чоловік розповів, що вранці, з намірами «похмелитись», він йшов до магазину «Чайка». Дорогою, на зупинці під лавкою, побачив чоловічу барсетку і, зрадівши, що збагатиться на певну суму грошей, підняв її. Коли відкрив, то побачив, що ніяких грошей чи документів в барсетці немає, натомість в сумці були тільки патрони. Але засмучуватись чоловік і не збирався. Замість того, щоб зателефонувати до міліції і повідомити про знахідку, він вирішив, що по скільки грошей в сумці немає, продасть патрони і за отримані гроші купить собі пляшку горілки. Про можливі наслідки такого «бізнес-плану» чоловік навіть не задумувався.

Наразі патрони дрібного калібру 5,6 мм в кількості 14 шт. у чоловіка вилучені і направлені для проведення балістичної експертизи до НД ЕКЦ при УМВС України в Полтавській області.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з бойовими припасами). Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.


Автор: Лариса Петренко, помічник начальника Миргородського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2013, 10:12 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації