Вхід | Реєстрація

Зима ще не закінчилась

Зима ще не закінчилась

І, відповідно, дорожня обстановка на автошляхах Кобеляцького району залишається складною.

Це означає, що, рухаючись по дорогах, автомобілісти повинні бути вдвічі пильнішими і обережнішими. Специфіка їзди взимку передбачає, перш за все, вибір безпечної швидкості і дистанції між транспортними засобами. Адже засніжений чи вкритий тонесенькою непомітною оком льодяною кіркою асфальт в рази подовжує гальмівний шлях автомобіля. Про це, не втомлюючись, говорять співробітники ДАІ та численні експерти з безпеки руху. Більшість водіїв таки дослухаються до цих порад і застережень. Але — не всі.

Зараз в Україні панує відлига. Мінусова температура зі снігом ледве не щодня змінюється на плюс. Так сталося і в останній день січня. Ввечері пішов невеличкий сніг і на дорогах, як кажуть водії, «підслизило». Саме в цей період на автошляху «Дніпропетровськ-Кобеляки-Решетилівка і сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох «фур». Близько 20.30 по цій дорозі і районі села Бродщина рухався автомобіль «Мерседес-Бенц» під керування мешканця Миколаївської області. На слизькі дорозі шофер не впорався із керуванням і його величезна машина злетіла в кювет. У цей же час по цій же дорозі їхав інший вантажний автомобіль «Манн», яким керував житель Сумської області. Вочевидь водій не вибрав безпечної швидкості та дистанції, не встиг загальмувати і зіткнувся із «Мерседесом», який злетів у кювет.

На щастя, люди в цій дорожньо-транспортній пригоді не постраждали, А ось техніці, або «залізу» на жаргоні шоферів, добряче дісталось. Це такорж призведе до великих неприємностей як у водіїв, так і у власників «фур».

Співробітники ДАІ застерігають: Увага! Зима не закінчилась! Водії, будьте обережними і біда та неприємності вас оминуть.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2013, 11:40 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації