Вхід | Реєстрація

На Новорічні ранки батьків до дітей не допускатимуть

Заборона стосується шкіл та дитячих дошкільних закладів Кременчука. Міськвиконком не рекомендує дошкільним дитячим закладам проводити Новорічні ранки для дітей спільно з батьками. Якщо дорослі захочуть прийти до своїх синів та дочок, то мають дотримуватися всіх інструкцій міської СЕС. Про те, що міська влада негативно дивиться на присутність дорослих у школах та дитячих садках під час проведення новорічних заходів, ЗМІ розповів заступник міського голови Василь Хоменко.
За його словами, така заборона викликана небажанням влади створювати зайві скупчення людей. "Батьки можуть бути у навчальних закладах, але для цього повинні одягти захисні маски", - зазначив заступник міського голови. На його думку, сьогодні йдеться про можливу третю хвилю захворюваності на ГРВІ, тому міська влада має убезпечитися від потенційних загроз.

Автор: Програма Плюс


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2009, 18:46 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації