Вхід | Реєстрація

На Карлівщині затримані двоє розбійників

На Карлівщині затримані двоє розбійників

Повертаючись додому вночі напідпитку, 32-річний карлівчанин і не здогадувався чим може закінчитися для нього сьогоднішня гулянка…

Близько 4-ї годин ранку до чергової частини Карлівського райвідділу міліції звернулися лікарі центральної районної лікарні з повідомленням про те, що до них з тілесними ушкодженнями доставлений 32-річний громадянин.

Міліціонери негайно прибули до лікарні. Пацієнт пояснив правоохоронцям, що того вечора він відпочивав у одному з кафе поблизу залізничного вокзалу. Близько 2-ї години ночі чоловік повертався до себе додому. Неподалік залізничних колій його наздогнали двоє невідомих молодиків та, із застосуванням фізичного насильства, відібрали у нього куртку, гаманець, пластикову банківську картку, паспорт та мобільний телефон.

Для розкриття даного кримінального правопорушення були задіяні оперативники райвідділу, які швидко розшукали винуватців. Ними виявилося двоє чоловіків – 32-річний раніше судимий житель Карлівського району та 38-річний мешканець Гадяцького району. Як пояснили зловмисники, напад на чоловіка вони скоїли з корисливих мотивів.

Наразі дане кримінальне правопорушення занесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.


Автор: Андрій Деркач, Карлівський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2013, 17:21 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації