Вхід | Реєстрація

Від вогню врятовано житловий будинок та господарчу будівлю

Від вогню врятовано житловий будинок та господарчу будівлю

05 січня о 13:35 в селищі Чутово у господарчій будівлі місцевого мешканця виникла пожежа. Син господаря виявивши пожежу відразу зателефонував до служби «101». Ще до приїзду рятувальників чоловіки успіли вивести із сараю худобу. За лічені хвилини рятувальники прибули на місце пожежі та приступили до її ліквідації. Виявилося, що господарча будівля прибудована до житлового будинку, тому існувала загроза перекидання вогню на житлове помешкання.

Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 10 квадратних метрів та 100 кілограм зерна. Збитки наразі встановлюються. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Рятувальникам вдалося врятувати господарчу будівлю та житловий будинок від вогню. В гасінні приймали участь 7 рятувальників та 2 пожежних автомобілі державної пожежно-рятувальної частини № 21.


Автор: ТУ МНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2013, 13:40 | Чутове | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації