Вхід | Реєстрація

Успішний фінал «Студента»

Успішний фінал «Студента»

Волейболісти новосанжарської команди у запеклій боротьбі стали переможцями щорічного волейбольного турніру.
Минулого тижня у спортивному залі Новосанжарського НВК відбулися змагання, присвячені пам’яті великого ентузіаста спорту Анатолія Герченка. У турнірі взяли участь шість команд, які розділили на дві групи. У першій сильнішого виявляли «Маяк» з Малого Кобелячка, «Сила ради» та «НВК» з Нових Санжар. У другій змагалися новосанжарські «Студент» та «Молодь» і сусідня з райцентром «Лелюхівка».

У першій групі впевнену перемогу здобула команда «Сила ради», яка двічі обігрувала своїх суперників з рахунком 2:0. А от у другій групі боротьба виявилася напруженішою. Зокрема, матч між «Студентом» та «Молоддю» сміливо можна назвати достроковим фіналом. Партії на турнірі грали до 15 очок. Так от перша партія гри між «Студентом» та «Молоддю» закінчилася з рахунком 22:24 на користь останніх. Здавалося, назрівала сенсація. Адже «Студент» уже традиційно був одним з фаворитів турніру. Та гравці команди змогли зібратися і виграти у суперників дві партії. У результаті — 2:1 — і «Студент» таки доводить свій клас. У грі з «Лелюхівкою» новосанжарці таких проблем не мали і перемогли її з рахунком 2:0.

«Молодь», яка надзвичайно сподобалася уболівальникам, здобула право грати за третє місце. І впевнено перемогла «НВК» з рахунком 2:0.

У фіналі грали «Студент» та «Сила ради». І хоча перемога не виявилася простою, проте «студенти» були сильнішими за опонентів, що й довели — 2:1.

Після завершення турніру учасників привітала голова райкому профспілки працівників освіти Валентин Кульчинська. Вона вручила пам’ятні призи трьом кращим гравцям турніру: Олександру Кізці та Олегу Костяному зі «Студента» та Олександру Ткаченку з «Сили ради».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації