Вхід | Реєстрація

Віталій Кас’яненко став майстром спорту

Віталій Кас’яненко став майстром спорту

Вихованець Новосанжарської ДЮСШ на змаганнях у Харкові встановив два рекорди України.

На цих же змаганнях виступав нинішній учень ДЮСШ Олег Руденко, який здобув право у складі збірної представляти Полтавську область на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед юнаків. На жаль, певні причини не дозволили нашому спортсменові показати високий результат. Але, незважаючи на це, новосанжарська делегація повернулася зі змагань у піднесеному настрої. Тому що на цей же чемпіонат приїхав (уже як представник Києва) вихованець Новосанжарської ДЮСШ Віталій Кас’яненко. Він впевнено зайняв І місце і встановив два рекорди України: у присяді юний спортсмен підняв 247,9 кг, у тязі — 242 кг. Продемонструвавши такі результати, Віталій виконав норматив майстра спорту України.

У директора ДЮСШ Юрія Стрюка, який, власне, і веде секцію пауерліфтингу, це перший майстер серед вихованців. Звичайно, тренера не може не тішити успіх учня.

— Жаль, що Віталію не дали майстра тоді, коли він був ще учнем нашої ДЮСШ. Адже він показував високі результати вже тоді, — говорить Юрій Миколайович. — Але, звичайно ж, радує, що він продовжує прогресувати і встановлювати нові рекорди.

До речі, навіть навчаючись у Києві, Віталій Кас’яненко знаходить час, щоб іноді потренуватись у залі ДЮСШ у свого тренера. Ми плануємо зустрітись із юним майстром під час одного з таких тренувань і взяти у нього повноцінне інтерв’ю, яке надрукуємо у одному з найближчих номерів тижневика.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2013, 17:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації