Вхід | Реєстрація

Квартет лідерів

Міні-футбол. Відкрита першість Кременчука
Важко дались перемоги головним фаворитам чемпіонату Кременчука - "Гірнику" та "Водоканалу", і лише "Екоенерго" не мав проблем у грі з аутсайдером. Гірники після першого тайму поступались "Білим Орлам". Контратаку двох Андріїв - Козлова і Сокуренка результативно закінчив останній. Надалі "Орли" втратили багато моментів, щоб збільшити перевагу, натомість "Гірник" із мінімуму вижав максимум. Забивали Олексій Башаков і Костянтин Хижняк - 1:2. Гра КВБЗ - "Водоканал" перетворилась у справжній триллер. Поступаючись після першої половини 1:3, господарі за сім хвилин до закінчення матчу зрівняли рахунок - 5:5. Забрати у водоканальців два очки вагонобудівникам не дозволив Матірний, забивши за півтори хвилини до фінального свистка переможний м'яч. Для В'ячеслава це був другий гол у грі, ще двічі за "водників" відзначився Сергій Зав'ялов і один раз Віктор Ковалевський. У КВБЗ - дублі Олександра Крупенка та Ігоря Котовецького. За схожим сценарієм проходила гра "Мегамет" та "Кременчуцькі колеса". Перший тайм - 6:2, далі - 6:5, а у підсумку - 7:6. (Плужник 3, Поляков О. 2 - Ванжула М. 3, Штука 2),

Попередній етап, 1-2 ліга
Нафтовик - Інтербуд - 2:4; Ковен - Інтеравто - 1:10; КВБЗ - Водоканал - 5:6; Мегамет - Крем.колеса - 7:6; Білий Орел - Гірник - 1:2; Електроцентр - Штурм - 6:2; Екоенерго - Сокіл - 9:1.
Становище лідерів:
Динамо, Водоканал, Інтербуд, Екоенерго - по 18, Нафтовик, Гірник - по 15.
Бомбардири: Крупенко Олександр (КВБЗ), Бородін Антон (Інтеравто) - по 16 м'ячів.

Третя ліга
Трансгаз - Стріт - 3:3; Тайга - Дружба - 5:8; Доктор Айболит - Нафтохімік - 9:3; В.Кринки - Лукас - 3:4; Джей Ті Ай - Вертоліт - 1:3; Нафтовик (В) - Факел - 5:4; Доктор Айболит - Дружба - 8:5; Лукас - Вертоліт - 6:6.
Становище лідерів:
Лукас - 22, Доктор Айболіт - 20, Нафтовик (В) - 17, Дружба - 16, В.Кринки - 13.
Бомбардир: Останець Максим (Великі Кринки) - 24 мячі.

Четверта ліга
ВПУ-7 - Кристал - 0:9; Кремойл - Вагонник - 1:6; НПС - Металург - 3:2; Експерайс - Білайн - 2:8; Техвуглець - Педучилище - 4:3; Нафтосервіс - Імпульс - 6:3; Імпульс - Білайн - 7:10.
Становище лідерів:
НПС - 21, Кристал, Нафтосервіс - по 18, Білайн, Металург-ПМГ, Вагонник - по 13.
Бомбардир: Мороз Костянтин (Кристал) - 28 м'ячів.

П’ята ліга
Нафтопром - Платекс - 2:5; Патріот - Кремінь-96 - 3:10; Прем'єра - Молодіжний парламент - 4:5; Драйв - Денвер - 7:3; Новатор - Джерело Дніпра - 9:4; Динамо-2 - Златопиль - 7:7; Круг - Люкс - 4:4; Кайзер - ФК Глобино - 6:6.
Становище лідерів:
Джерело Дніпра - 21, Динамо-2, Златопиль - 19, Новатор - 18, Платекс - 16.
Бомбардир: Дяченко Михайло (Златопиль) - 28 м'ячів.

Автор: Костянтин СИРОТА, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2009, 19:02 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації