Вхід | Реєстрація

Павлов і "Ворскла": два роки разом!

Напередодні Нового року виповнюється два роки з того часу, як Микола Павлов очолив “Ворсклу”.
Говорити про Миколу Петровича можна годинами. Сказати, що він зробив революцію в тихій, каламутній “Ворсклі” значить не сказати нічого. Павлов зміг за короткий проміжок часу не тільки розбудити футболістів, а й підняти на ноги всю футбольну Полтаву. Уболівальники почали вірити в свою команду. І хоча іноді наш стадіон буває напівпорожнім, все одно віддані фанати за традицією тричі повторюють за диктором «Микола Павлов», коли оголошують склади команд. Навіть не хочеться вірити в те, що було б з “Ворсклою”, якби не прийшов Павлов наприкінці 2007-го?
Павлов і «Ворскла» за ці два роки стали як щось одне ціле. Перефразовуючи Маяковського можна сказати: «Мы говорим Павлов, подразумеваем - «Ворскла», мы говорим «Ворскла», подразумеваем – Павлов!» На «Ворсклу» почали звертати частіше увагу, про «Ворсклу» стали писати столичні журналісти і далеко не зі спортивних видань. І все це завдяки неординарності і харизмі Миколи Петровича.
Варто також сказати, що давно у "Ворскли" не було спеціаліста із таким іменем і таким досвідом роботи. Після Анатолія Конькова, який залишив команду влітку 2000-го, це перший тренер із когорти зіркових, із таким послужним списком. Звісно, не будемо забувати про таких наставників, як Морозов, Баль, Долматов, Мунтян, Носов, які теж чогось та намагалися досягти з "Ворсклою". Однак у ті часи в клубі постійно відбувалися якісь пертурбації, які не йшли на користь команді.
Микола Петрович мав чудовий шанс спокійно працювати: фінансові тили у ворсклян надійні. Плюс повне порозуміння з керівництвом клубу. І хоч не настільки багато, як того хотілося б, власник «Ворскли» Костянтин Жеваго виділяє грошей на нових футболістів (спишемо це на кризу), все одно Павлов зумів із тих футболістів, які є в його розпорядженні створити боєздатний колектив. Не дарма нині чимало клубів просто полюють на футболістів Полтави.
Виграш національного кубку і вихід до Ліги Європи став вершиною роботи Павлова у Полтаві. Однак чи це межа для самого Миколи Петровича? Сподіваємося, що ні, і вже в недалекому минулому, ми будемо святкувати чергову вагому перемогу «Ворскли» під керівництвом Павлова. А сама співпраця Павлова і «Ворскли» триватиме ще довгі і довгі роки…

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2009, 19:03 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації