Вхід | Реєстрація

Потрібна допомога прикутому до ліжка полтавцю

Потрібна допомога прикутому до ліжка полтавцю

20-річний Сергій Барило, який уже три роки прикутий до ліжка, терміново потребує допомоги на лікування та реабілітацію.Аби врятувати сина, який три роки тому через падіння зламав хребет, мати продала будинок. Однак це не допомогло вилікувати постраждалого: через брак коштів зробити вчасно операцію не вдалося.
Полтавець, 3 роки прикутий до ліжка, терміново потребує допомоги.

Сергій Барило. фото з сімейного архіву, незадовго до травми, 3 роки тому.

Родина живе у селі Гололеве (Великобагачанського району). Окрім хворого (має інвалідну групу 1 «А»), у родині виховуються ще двоє дітей.  Коштів на реабілітацію та необхідну допомогу родина хлопця не має. Тому звертається до усіх небайдужих полтавців, допомогти здолати недугу.

Хлопцеві вчасно не зробили операцію, бо родина не мала чим оплатити лікування. Коштами допомагали односельці та знайомі. Однак їх не вистачило, аби поставити хлопця на ноги. Родина мріє про те, щоб за допомогою реабілітації хлопець міг хоча б сидіти.

Реквізити для допомоги:

МФО 331489

КОД 09807595

р/р 2924388

«Полтава-банк»

Для зарахування на картковий рахунок

№ 26254087020001

Для Барило Олени Борисівни

Телефон мами – 0951226334 (Олена Барило)



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2013, 08:57 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації