Вхід | Реєстрація

Полтавська область: рятувальники перевіряють стан готовності водорегулюючих споруд

Полтавська область: рятувальники перевіряють стан готовності водорегулюючих споруд

Цьогорічна зима накопила значну кількість опадів у вигляді снігу, що створює загрозу весняної повені та підтопленню земляних угідь у річкових долинах. Із приходом весни слід очікувати підвищення рівня води від талої води та льодоходу.

13 лютого співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з фахівцями Полтавського обласного управління водних ресурсів здійснили перевірку та стан готовності водорегулюючих споруд розташованих на річці Ворскла в селищі Вакуленці та Нижні Млини. Перевірка здійснювалася з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в області під час весняного пропуску паводків, льодоходу та повені на водоймах і гідротехнічних спорудах.

Під час перевірки основна увага приділялася питанням підготовки та готовності до безаварійного пропуску льодоходу, весняної повені, безпечної експлуатації при масштабному таненні снігу, готовності персоналу до реагування на НС, наявності матеріального резерву тощо.


Автор: У ДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2013, 16:33 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації