Вхід | Реєстрація

Полтавщина: з молодшими інспекторами підбито підсумки роботи у 2012 році

Полтавщина: з молодшими інспекторами підбито підсумки роботи у 2012 році

15 лютого на базі Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області було підбито підсумки  роботи відділів нагляду і безпеки, охорони, режиму і охорони  установ виконання покарань Полтавської  області у 2012 році.

На заході були присутні начальник управління ДПтС України в Полтавській області генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв; перший заступник начальника управління полковник внутрішньої служби Петро Тітовець; перші заступники начальників установ; заступники начальників установ  з нагляду, безпеки і оперативної роботи; заступники начальника установи з режиму і  охорони; начальники відділів нагляду і безпеки,  охорони, режиму і охорони; чергові помічники начальників установ та молодший начальницький склад загальною кількістю більше 400 чоловік.

Відкрив нараду начальник управління Микола Ісаєв та звернувся із вступним словом до присутніх. Вкотре Микола Володимирович наголосив на недопущенні випадків вступу особовим складом у позаслужбові стосунки із засудженими та їх родичами. Провів бесіду виховного характеру та дав настанови на подальшу роботу.

Проведеною роботою по перекриттю каналів надходження до зон, що охороняються, заборонених предметів за підсумками 2012 року вилучено при спробі доставки грошей - 3560 гривень, спиртних напоїв -  24,28 літри, мобільних терміналів - 231 штук та наркотичних речовин – 388,7074 грам.

Але в той же час в охороняємих зонах установ протягом 2012 року вилучено грошей - 750 гривень, браги – 369,5 літрів , колюче-ріжучих предметів - 120 одиниць, мобільних телефонів - 209 штук та наркотичних речовин – 19,797 грама.

У минулому році було проведено  56 учбово-бойових  стрільб у яких було задіяно 100% особового складу підпорядкованих установ. Кращих результатів досягли працівники Полтавської ВК (№64) та Полтавського слідчого ізолятора.

Протягом 2012 року керівництвом управління та установ області вживалися заходи щодо покращення умов несення служби черговими змінами та вартами з охорони. Так, у Божковській ВК № 16 приведено у відповідність майданчик для тренування службових собак установи, обладнано душову кабінку та санітарну кімнату у вартовому приміщенні, проведено реконструкцію та встановлено сучасні меблі в кімнаті для вживання їжі особовим складом варти.

Керівництвом управління було звернуто увагу на стан оперативної обстановки в Кременчуцькій ВК (№69) та обговорено проблемні питання.

Було заслухано начальника відділу нагляду і безпеки Божковської ВК (№16) Олександра Конопльова та начальника відділу режиму і охорони Полтавського СІЗО Володимира Пашка щодо результатів перевірки установ представниками центрального апарату ДПтСУ в період з 05 по 06 лютого 2013 року.

Але не обійшлося і без приємних моментів. Кременчуцьку виправну колонію (№69) нагороджено дипломом І ступеня за зайняте перше місце в огляді-конкурсі на краще обладнання дільниць посиленого контролю. За  сумлінне ставлення до виконання посадових обов'язків 12 молодших інспекторів нагороджено цінними подарунками, 23 нагороджено грамотами, а 22 оголошено подяку. Також молодшим інспекторам було вручено символічні погони, які достроково отримали звання.

В кінці зустрічі окреслено нові напрямки роботи по забезпеченню надійної охорони та ізоляції засуджених в установах, не допущення втеч з під варти та інших надзвичайних подій, наголошено на необхідності постійного підвищення професійної підготовки особового складу установ області.

І як нововведення – для присутніх відбувся концерт із запальними танцями та мелодійними піснями, який організовано силами творчих колективів міста, співробітників та їхніх дітей.


Автор: Алла Торяник, головний спеціаліст у зв’язках із ЗМІ та громадськістю УДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2013, 09:05 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації