Вхід | Реєстрація

Лубенську молодь вразив диспут «Толерантність очима студента»

Лубенську молодь вразив диспут «Толерантність очима студента»

«Толерантність очима студента» саме так називався диспут з правових знань, що відбувся 25 лютого в Лубенському фінансово – економічному коледжі за участю працівників Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» та студентів – другокурсників. Залучені до проведення диспуту були також фахівці чисельних партнерських організацій. Майже 60 студентів виявили бажання взяти участь у заході. На відміну від минулорічних диспутів актуальними проблемами толерантності та практичного застосування прав людини зацікавилися не тільки старшокурсники і студентський актив, а й студенти молодших курсів.

«В ході диспуту ми презентуємо спільні з нашими партнерами досягнення: видавництво методичних матеріалів, інформаційно - просвітницьких  буклетів, які були розроблені та поширені спільно з Головним управлінням юстиції в Полтавській області, підводимо підсумки студентських робіт на тему толерантності разом з відділом в справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради», - говорить керівник громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур.

Тож і представницький організаційний комітет диспуту очолили провідний спеціаліст   Лубенського міськрайонного   управління юстиції Павленко Ірина, начальник відділу в справах сім'ї та молоді Скиба Світлана, психолог Пода Юлія.

Із затамованим подихом учасники переглянули мультимедійні студентські роботи, які презентували такі європейські цінності як верховенство права, права людини, толерантність, свободу, демократію, людську гідність.
Бурхливі оплески свідчили про те, що студентська молодь цілком поділяє ті цінності, які презентувались у виступі спікерів.

Створенням асоціативного ряду до поняття толерантності, колективним визначенням рис толерантної особистості та записом побажань на карту міста супроводжувалось дійство.

Даний проект було реалізовано завдяки підтримці Фінського Фонду Місцевого Співробітництва.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2013, 13:20 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації