Вхід | Реєстрація

В Кременчуцькій виховній колонії, що на Полтавщині, пройшли змагання з доміно

В Кременчуцькій виховній колонії, що на Полтавщині, пройшли змагання з доміно

На базі Кременчуцької виховної колонії 27 лютого пройшли змагання з доміно. Захід було організовано Міжнародним благодійним Фондом «Визволення» та Всеукраїнською національною Федерацією «Доміно».

У змаганнях прийняло участь 10 команд хлопців, поділених на 2 групи по 5 у кожній. Групи «А» та «Б» включали 4-х гравців, з яких 1 – капітан команди. Змагання пройшли за методом на вибування -  за Олімпійською системою.

Метою сьогоднішніх змагань є активізація фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи, залучення юнаків приймати регулярну та активну участь в загальнокомандних іграх та активізація почуття колективізму, - наголосив Голова Фонду Ілля Ківа.

Команди, які зайняли 1-3 місця були нагороджені призами, цінними сувенірами, грамотами та дипломами. Окремим сюрпризом став подарунок для вихованців у вигляді годинників. Не залишилось без уваги і  керівництво загальноосвітньої школи. «Комплексний довідник школяра та абітурієнта» стане добрим помічником учителям в підготовці юнаків до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні якості знань.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2013, 10:14 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації