Вхід | Реєстрація

У Полтавській виправній колонії (№64) провели загальний обшук

У Полтавській виправній колонії (№64) провели загальний обшук

28 лютого 2013 року в Полтавській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№64) було проведено загальний обшук.

До вищевказаного заходу було залучено близько 140 чоловік особового складу кримінально-виконавчої служби Полтавської області, які були забезпечені спеціальними засобами для проведення обшуків.

Після проведеного інструктажу, доведення оперативної обстановки та розподілення ділянок роботи особовий склад обшукових груп приступив до виконання поставлених задач.

В ході проведення загального обшуку були оглянуті всі об'єкти житлової та виробничої зони, будівлі і споруди Полтавської ВК (№64), а також проведено обшук самих засуджених.

Після, майже 4-годинної копіткої роботи, результати не забарилися. Під час обшуку було виявлено та вилучено чотири мобільні телефони, медичні препарати, кип’ятильники, кольорові олівці, колюче-ріжучі предмети, печатки для відпрацювання ударів тощо.

Всі заборонені предмети вилучено, оформлено відповідні матеріали та прийнято міри реагування до порушників режиму утримання. Скарг і заяв  з боку засуджених на дії працівників пенітенціарної служби області не було.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2013, 10:40 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації