Вхід | Реєстрація

Новорічні свята у Кременчуці проходять без пригод

Вже традиційно, що в переддень новорічних свят правоохоронці Полтавщини переходять на посилений варіант несення служби. Аби не затьмарити святковий настрій громадян, посилена робота міліції дає можливість не допустити надзвичайних подій та порушення громадського порядку в області.
У Кременчуці в ніч з 31 грудня на 1 січня мир та спокій кременечужан забезпечувало 125 правоохоронців та 25 військовослужбовців військової частини 3059. Після спільного інструктажу, міліціонери були направлені охороняти громадський порядок біля новорічних ялинок, яких в місті 13.
Спільні скоординовані дії правоохоронних органів забезпечили новорічну ніч без жодних значних порушень. З цього приводу Василь Овчаренко, заступник начальника ГУ МВС – начальник Кременчуцького МУ сказав : «Я дякую всім правоохоронцям, які добросовісно несли службу в новорічну ніч. Всі вони незабаром отримають грошову винагороду.»
Звісно, що по лінії 102, як і кожного свята, звучали заяви про сімейні сварки. Після нуля годин їх налічувалося 16 з 25 отриманих повідомлень.
Трьом правопорушникам прийшлося зустріти новий рік в кімнаті для затриманих Крюківського райвідділу міліції. Відносно них було складено протоколи про адміністративні правопорушення .
Працівниками ДАІ в новорічну ніч за порушення правил дорожнього руху було затримано 65 водіїв, з них - троє керували автівками в стані алкогольного сп’яніння.
Загалом же можна сказати, що новорічна ніч у Кременчуці виявилася спокійною та по-справжньому святковою.

Автор: Анна Волювач, прес-офіцер КМУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2010, 10:44 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації