Вхід | Реєстрація

Полтавські міліціонери вилучили 13 672 одиниці піротехніки

На Полтавщині, починаючи з 15 грудня, ведеться активна боротьба з недобросовісними підприємцями, що займаються несанкціонованої реалізацією піротехніки. Кардинальні заходи на торгівельних майданчиках області практикуються міліціонерами не дарма, адже безпека громадян під час проведення новорічних та різдвяних свят, а також підтримання належного громадського порядку є для правоохоронних органів одним з пріоритетних напрямків у роботі.
Як повідомили в Управлінні громадської безпеки ГУМВС України в Полтавській області, на сьогоднішній день на обліку в міліцейському Главку Полтавщини перебуває 53 суб’єкти господарювання, які відповідно до ліцензій МВС України здійснюють торгівлю піротехнічними засобами. Діяльність вищевказаних суб’єктів перебуває на постійному контролі.
Наразі торгівельні заклади Полтавської області потребували ретельної перевірки правоохоронців, адже у передноворічні дні небезпечна новорічна «іграшка» з’являється на прилавках магазинів, мов гриби після дощу.
Так, вже за дві неділі проведення заходів по контролю за реалізацією населенню піротехнічної продукції, працівниками міліції перевірено понад 40 торгівельних закладів, які мають ліцензію на право здійснення торгівлі піротехнічними виробами та 299 різних місць можливої реалізації населенню піротехнічної продукції. Встановлено 35 фактів реалізації вказаних виробів без відповідних документів та у невстановлених для цього місцях, а також 15 випадків їх використання, що порушувало громадський порядок і спокій громадян.
Всього ж з незаконного обігу правоохоронцями було вилучено 13 672 одиниці різної піротехніки. Винні особи притягнуті до адміністративної відповідальності. Відносно них було складено 50 адміністративних протоколів.
Активна робота з перевірки торгівельних закладів, ринків та місць стихійної торгівлі продовжується.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2010, 10:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації