Вхід | Реєстрація

Без цеглини - і штани зняли б

Без цеглини - і штани зняли б
Про бродячих собак уже говорилося не раз. Одні пирятинці виступають за те, щоб їх знищували, дехто – проти, мотивуючи це своєю любов’ю до тварин. Я ж – прихильник перших. Чому? Ось розповім…
Нещодавно зранку йшов по вулиці Проїзній, поспішаючи на роботу. І тут мене підстерегла небезпека. Дві собаки (як потім виявилося, не бездомні, оскільки мають господарів, які їх просто забувають чи не хочуть прив’язувати) напали на мене. Не знав, як від них відбитися, - махав і руками, і ногами, та все було марно. Ще до всього і впав, послизнувшись під час сутички з «нападниками».
Добре, що поряд під чиїмсь двором лежала купа цегли. Тож я, схопивши цеглину, пошпурив у одну із собак і, на мою радість, попав. Тільки таким способом вдалося їх порозганяти, а то і штани зняли б.
Мене просто обурює той факт, що на людей серед білого дня нападають собаки, а їхнім власникам до цього байдуже! У нас і так достатньо бездомних тварин, які теж кидаються на перехожих. Так це я, доросла людина, до того ж – чоловік, насилу від них відбився. А якщо на моєму місці опинилася б дитина чи стара людина?
Тому хочу звернутися перш за все до власників собак: поприв’язуйте своїх улюбленців або тримайте їх закритими у дворі!
Комунальникам також варто подбати про безпеку людей, слідкуючи за тим, щоб бродячі собаки не розгулювали вулицями Пирятина, як повноправні його мешканці. Їх, на моє глибоке переконання, потрібно знищувати, адже здоров’я людей усе-таки важливіше, ніж любов до тварин.

Автор: М. КРАВЧЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2010, 10:59 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації