Вхід | Реєстрація

Розпочався конкурс «100 кращих товарів України»

Розпочався конкурс «100 кращих товарів України»

Розпочався Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2013 році. Тож запрошуємо усі підприємства Потавщини взяти участь у цьому престижному змаганні. Не пропустіть унікальний шанс стати відомими не лише на область, а й на всю державу!

Якщо Ви хочете, щоб споживачі віддавали перевагу саме Вашій продукції чи послугам, щоб саме Ваш торгівельний бренд чи назва установи асоціювалися в уявленні мільйонів людей зі словосполученням «висока якість» - Вам необхідно обов’язково взяти участь у цьому конкурсі.

Переваги, які отримають конкурсанти:

- рекламні акції, як на обласному, так і на загальнодержавному рівні;

- можливість увійти до спеціального каталогу, який буде розіслано у посольства, обласні та районні адміністрації, державні установи та усім учасникам конкурсу;

- можливість взяти участь у національній виставці, яка проходитиме в Українському домі, що у столиці. Лише торік на ній було представлено 1347 підприємств з усіх областей нашої держави. Виставку відвідують представники бізнесових кіл та центральних засобів масової інформації, іноземні делегації, керівники підприємств, міністерств та відомств та перші особи нашої держави, тут можна обмінятися досвідом та знайти надійних торгівельних партнерів;
- можливість отримати престижну нагороду з рук керівників області та держави;

- можливість протягом року використовувати логотип «100 кращих..» з рекламною метою для своєї продукції та послуг.

Таким чином, участь у конкурсі дасть Вам можливість здобути нові ринки збуту продукції, розширити географію продажу, укласти вигідні ділові угоди та підтвердити свою позитивну репутацію.

«100 кращих товарів..» - єдиний конкурс, що проводиться під патронатом Президента України. Він відрізняється від інших унікальною системою оцінювання, коли 3 незалежних експерти з різних регіонів України знайомляться з роботою підприємства та об’єктивно і неупереджено присвоюють йому відповідну кількість балів за якими згодом і визначають переможців, лауреатів та фіналістів конкурсу.

Загалом, із започаткуванням «100 кращих…» (а його проводять вже десятий рік поспіль!), понад 8 тисяч українських підприємств спробували поборотися за право називатися найкращими виробниками вітчизняної продукції. За цей час багатьом із них вдалося стати відомими далеко за межами свого регіону, а то й України.

Приємно відзначити, що до сотні кращих товарів, чию продукцію визнали найякіснішою в державі у 2012 році, увійшли відразу 5 підприємств з Полтавщини! В їх числі багаторазовий переможець цього найпрестижнішого конкурсу АТ «Пирятинський сирзавод»; постійний учасник змагання з якості – виробник різновидів насіння соняшнику та арахісу ТОВ «Укрпродснекгруп» з Диканського району; приватне підприємство «Виробничо-комерційна фірма «Суворов» з Кременчука, яке славиться своїми солодощами; флагман вітчизняної промисловості ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод» та державне підприємство «Український науково-дослідний інститут вагонобудування» (м. Кременчук).

Почесне звання лауреатів конкурсу вибороли виробники: кондитерської продукції - ТОВ «Салекс Абсолют» з Кременчука та олії соняшникової - ТОВ «Амарант» з Лохвицького району.

Фіналістами конкурсу стало уже згадане ТОВ «Салекс Абсолют» з ще одним видом продукції та приватне підприємство «Амарант-Агро» (Лубенський район), яке представило яйця курячі харчові.

Загалом же свої сили у найпрестижнішому змаганні з якості торік випробували 16 підприємств Полтавщини, які представили на суд компетентного журі 18 видів продукції та послуг. Усі вони були відзначені відповідними дипломами.

У конкурсі «100 кращих товарів України» може взяти участь будь-яке підприємство (організація, установа), що зареєстроване в Україні як юридична особа (або філія) та займається виробництвом, реалізацією продукції (товарів, робіт, послуг) на території Полтавської області.

Регіональний етап конкурсу триватиме з березня по червень, загальнодержавний –з липня по листопад.

Найкраща продукція (товари, роботи, послуги) визначатиметься у двох номінаціях:

- продукція (ця номінація в свою чергу передбачає поділ на 4 категорії: продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення та вироби народних художніх промислів); роботи та послуги.
Отже, до участі у конкурсі запрошуються виробники усіх без винятку видів продукції, заклади харчування, розміщення, туристичні фірми, клініки, діагностичні центри, видавництва, салони краси, навчальні, санаторно-курортні, торгівельні заклади, АЗС чи інші надавачі послуг. Пам’ятайте: якість – це найкоротший шлях до успіху!

Чекаємо на Вас! За довідками звертатися за телефоном/факсом:(0532) 56-35-90


Автор: Жанна Кущенко, «Полтавастандартметрологія»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2013, 12:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації