Вхід | Реєстрація

«Дві по пійсят» або «Клітки для пінціонерів»

«Дві по пійсят» або «Клітки для пінціонерів»

Напередодні 1 квітня ми вирішили трішки повеселитися і повеселити наших читачів.

А тому склали свій рейтинг найсмішніших і найбезглуздіших оголошень, які надсилали до газети «ЕХО» протягом 2012 року. Деякі з них настільки вражають своєю безграмотністю, що ми відразу заносимо їх у базу даних і зберігаємо для майбутньої публікації. І ось час для цього настав. Коли ж, як не напередодні Дня сміху спробувати повеселити наших читачів.

На першому місці, на думку (причому одностайну) працівників редакції, знаходиться оголошення, яке надійшло з «сило Порубай». Воно просто шедевральне за рівнем своєї безграмотності. Так, усі ми помиляємось і всім нам, як рекомендував Володимир Ленін, потрібно «вчитися, вчитися і ще раз вчитися». Але автор даного оголошення, швидше за все, учився зовсім небагато. Отже, читаємо: «Продам колонки дві по пійсят ВАТ водній колонкі восім дінаміків і ді віді панасонік в харошом стані є вхот для флешки за колонки 700 за дівіді 250». Як бачите, наявність у людини сучасного програвача з «вхотом» для флешки зовсім не уберігає її від орфографічних та інших помилок.

На другому місці оголошення про догляд за «пінціонерами» і одночасно про купівлю «желізних» кліток. Створюється враження, що їх там будуть утримувати. Ось текст: «Візьму в свою сім’ю одиноку людину пінційного віку. Куплю за помірну ціну желізні клітки».

Третє місце зайняло оголошення, у автора якого, судячи з тексту, усе в порядку не лише з орфографією та пунктуацією, а й з почуттям гумору. «Продам собаку б/в. Вміє говорити, писати, читати та грати у футбол. Продам за 2 гривні, бо вона мене вже задовбала».

На четвертому місці поздоровлення, яке дали двоє дівчаток, віком 15-16 років. Друкуємо його зі скороченням: «… лютого З-ко Оля та Т-ва Аня святкують 16-річчя Т-ло Світлани. Урочисто клянемося випити необмежену кількість алкоголю за здоров’я та благополуччя нашої дорогої подруги та її 1,5 річної донечки». Ох і гарним же хваляться дівчата.

П’яте місце: «Сім’я з двох чоловіків зніме житло на тривалий термін». Цікаво, що оголошення про найм житла для цієї сім’ї давала жінка.

Шосте місце. «Продам ВОМ на тесто підісят і гідро-целіндр на Т-150». Вочевидь, чоловік продає вал відбору потужності на трактор Т-150.

Сьоме місце. «Будівельник з багаторічним стажем, водій першого класу шукаю роботу, бажано охоронника або подібну. Володію іншими професіями». Отаке золото і нікому не потрібне.

Восьме місце ділять оголошення про тварин: «Куплю питушків 10 шт. для себе». Цікаво, що підписано воно «Курочка». І ще одне: «Кабанчик в’єтнамської породи, вік 1 рік, шукає наречену».

І дев’яте, останнє місце в нашому рейтингу займає оголошення наступного змісту: «Хочеш заробити 2-3 тисячі гривень за короткий термін? Надішли СМС з однією гривнею на номер 098……. І необхідна інформація надійде на твій номер». Це, як в анекдоті: «Та за тебе ж ніхто більше гривні не дасть! — А я більше й не брала. А тисячу додому привезла».

Читайте, смійтеся! З Днем сміху вас!


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2013, 09:43 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації