Вхід | Реєстрація

В стінах Кременчуцької виховної колонії пройшов турнір з міні-футболу

В стінах Кременчуцької виховної колонії пройшов турнір з міні-футболу

30 березня на території Кременчуцької виховної колонії відбувся черговий турнір з міні-футболу. Цього разу команда виховного закладу зустрілася з футболістами обласного  інтернату № 1 м. Полтави. Змагання відбулись в рамках проекту «Новий день», який успішно реалізується у виховній колонії за ініціативи Голови Міжнародного благодійного фонду по захисту прав засуджених «Освобождение» Іллі Ківи.

Хлопці обох команд мали змогу показати свої спортивні надбання та успіхи завдяки активної підтримки начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області Миколи Ісаєва та сприяння Всеукраїнської Національної Федерації дворового футболу.

Привітати юних спортсменів  до установи  завітали тренери Федерації дворового футболу: Сергій Ходарев, Роман Батуринський та  ветеран Полтавського футболу Юрій Мармач.

Гра видалася досить динамічною. У гострій боротьбі перемогла команда обласного інтернату. Всі учасники змагання отримали солодкі подарунки від благодійного фонду по захисту прав засуджених «Освобождение».

— Турнір з міні-футболу в Кременчуцькій виховній колонії проводиться вже не вперше, - наголошує начальник закладу Юрій Величко, -  крім розвитку фізичних якостей подібні зустрічі мають і виховну мету, розвивають позитивне ставлення до здорового способу життя.

Наприкінці зустрічі  керівники визначилися із програмою та  графіками подальших тренувань футбольної команди виховної установи, яку в подальшому буде включено в сітку  змагань з дворового  футболу серед команд Полтавщини. Найближчим часом зі спортсменами розпочне заняття мешканець Кременчука, тренер Федерації дворового футболу Олег Зубов.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2013, 12:36 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації