Вхід | Реєстрація

На Полтавщині Тимошенко агітує за Януковича

У Полтавській області живе жінка із таким самим прізвищем, як і в прем’єр-міністра України. І вона у передвиборчій кампанії-2010 агітує за головного конкурента прем’єрки.
Марія Антонівна Тимошенко має тривалої досвід партійної роботи – секретарем райкомів КПУ по ідеологічній роботі у Великій Багачці і в Гребінці. Мабуть тому, і нині не полишає цієї нині досить активної «галузі економіки» і говорить, що попри прізвище партію не змінить, бо у своєму лідеру впевнена. До речі, за словами пані Марії, у інші фракції району «заманити» намагались. Та жінка не піддалась.
– Говорять, що я неправильно вибрала партію. Мовляв Янукович навіть пише із помилками. А я у відповідь згадую Петра Михайловича Полтавця, який був головою колгоспу «Маяк комунізму» більше 30 років в селі Рокита Великобагачанського району. Чоловік мав всього чотири класи освіти, а господарював на заздрість всім вченим і науковцям, не гірше за академіків- аграріїв. І людей знав, і діло. Пройшло дуже багато часу від дня його смерті, а люди досі згадують Полтавця і беруть з нього приклад, – пояснює жінка.
Керівники районного осередку партії говорять, що агітатор Марина Тимошенко відмінний. І завдяки своєму прізвищу жінка стала справжнім брендом полтавських регіоналів, адже, це здається, ледь не єдиний випадок в Україні, коли Тимошенко агітує за Януковича.

Автор: www.novagazeta.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2010, 12:10 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації