Вхід | Реєстрація

Полтавські рятувальники прийняли участь у всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля»

Полтавські рятувальники прийняли участь у всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля»

В рамках проведення Дня довкілля працівники Управління ДСНС України у Полтавській області та підпорядкованих підрозділів провели комплекс заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою прилеглих територій.

Цього дня рятувальники Полтавщини прибирали території, що розташовані навколо будівлі управління ДСНС області та поблизу підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів. Загалом під час проведення Всеукраїнського акції з благоустрою особовим складом прибрано територій площею 24 га, ліквідовано 7 несанкціонованих сміттєвих звалищ, посаджено 75 дерев та кущів, проведено прибирання службових приміщень та кабінетів підрозділів.

День Довкілля дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Це нагода обдумати та оцінити дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямку збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2013, 17:11 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації